Video. Nu şi-au uitat fanii. Mesajele jucătorilor lui Mangia înainte de FCSB – Craiova

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
08/04/2018, 19:15
Video. Nu şi-au uitat fanii. Mesajele jucătorilor lui Mangia înainte de FCSB – Craiova

FCSB şi CS Universitatea Craiova se vor întâlni în etapa a 4-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, pe “Arena Naţională”, luni, 9 aprilie, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Deşi sunt cu gândul la cele trei puncte puse în joc în meciul cu FCSB, oltenii n-au uitat de suporterii lor. VEZI VIDEO MAI JOS!

Astfel, cu o zi înaintea meciului FCSB – CS Universitatea Craiova, partidă importantă pentru cele două formaţii din playoff-ul Ligii 1 Betano, elevii lui Devis Mangia au apărut într-un clip video dedicat fanilor din Bănie, acesta fiind postat de pagina oficială de Facebook.

Oltenii au îmbinat urările de Sărbători cu iamagini din meciurile din acest sezon competiţional din care au ieşit învingători. Mai mult, Alexandru Băluţă, căpitanul formaţiei CS Universitatea Craiova, le-a transmis un mesaj clar suporterilor de pe “Ion Oblemenco”.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×