Sport

Fanatik a aflat ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB după criza COVID! Ce probleme au jucătorii. Exclusiv

FCSB a întrerupt seria de 7 victorii consecutive în Liga 1 cu remiza împotriva lui FC Voluntari. Fanatik vă prezintă problemele cu care se confruntă echipa după criza COVID.
10.11.2021 | 10:19
Fanatik a aflat ce sa intamplat in vestiarul FCSB dupa criza COVID Ce probleme au jucatorii Exclusiv
Fanatik a aflat ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB după criza COVID! Ce probleme au jucătorii. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a avut o serie remarcabilă de șapte succese la rând în Liga 1, întreruptă în weekend în confruntarea cu FC Voluntari. Echipa lui Edi Iordănescu a remizat, scor 0-0, și este la opt puncte de CFR Cluj.

FCSB a depășit bine criza COVID! 10 puncte în 4 meciuri

Roș-albaștrii au reușit să depășească bine criza COVID, în condițiile în care au fost nevoiți să amâne meciul cu Farul Constanța și să piardă la “masa verde” împotriva Voluntariului în Cupa României pentru că nu aveau numărul de jucători valid.

ADVERTISEMENT

Însă, în plin focar COVID, FCSB a învins Mioveni, FC Argeș și Farul Constanța (după amânare), remizând în campionat cu Voluntari. Au fost primele puncte pierdute de FCSB din luna august în Liga 1.

Fanatik a aflat ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB după criza COVID! Ce probleme acuză jucătorii

Criza COVID de la FCSB a făcut ravagii în lotul lui Edi Iordănescu. Echipa a fost stoarsă din punct de vedere fizic în confruntarea cu Voluntari și pe bună dreptate, în condițiile în care au fost folosiți jucători care au făcut doar un antrenament după o pauză de trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat ce este în vestiarul FCSB-ului după criza COVID și cu ce probleme s-au confruntat jucătorii, mai ales că roș-albaștrii au avut de disputat trei meciuri într-un interval de șapte zile.

Numărul mare de infectări și efortul fizic uriaș din ultima săptămână și-au pus amprenta asupra fotbaliștilor:

ADVERTISEMENT
  • Valentin Crețu – i s-a blocat piciorul la încălzire. A jucat 90 de minute cu Farul și a strâns din dinți și a evoluat 90 de minute și cu Voluntari.
  • Iulian Cristea – au existat mari temeri că se va accidenta după efortul susținut din ultimele etape. Miron a rămas pe bancă în fața Voluntariului, fiind nerefăcut
  • Ovidiu Popescu – a prins lotul FCSB cu doar un singur antrenament avut alături de coechipieri.
  • Florin Tănase – joacă și se antrenează de o săptămână cu un bantaj uriaș la gleznă.
  • Claudiu Keşeru – nu a fost titularizat pentru că a fost foarte obosit din punct de vedere fizic. Atacantul a fost foarte încărcat după ultimele meciuri și a avut unul dintre cei mai mici indici în meciul cu Voluntari.
  • Ianis Stoica – atacantul în vârstă de 18 ani a acuzat o stare de oboseală acută, motiv pentru care nu a fost folosit în meciul cu Voluntari.
  • Darius Olaru – se află într-o cădere de formă inexplicabilă. Sezon modest pentru mijlocaș până acum.
  • Răzvan Oaidă – a jucat trei meciuri în șapte zile, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultima vreme. Mijlocașul a fost stors de energie, motiv pentru care s-a și sufocat în final de meci.

Pauza meciurilor internaționale, binevenită la FCSB!

Însă, vin și veștile bune pentru Edi Iordănescu. Pauza meciurilor internaționale a căzut ca o mănușă, astfel că antrenorul va avea două săptămâni la dispoziție de a-și aduce elevii în parametrii de performanță.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi i-a convocat la prima reprezentativă de la FCSB doar pe Andrei Vlad și Florin Tănase. Astfel, Edi Iordănescu îi va avea la dispoziție pe ceilalți jucători care își vor putea reveni după perioada foarte dificilă prin care au trecut.

FCSB este neînvinsă din 28 august, când a pierdut derby-ul cu CFR Cluj. „Roș-albaștrii” sunt la 8 puncte de lider la finalul turului.

  • 7 victorii la rând în Liga 1 a înregistrat FCSB
  • 8 puncte avans are CFR Cluj în fruntea clasamentului

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,10 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT