Sport

FCSB – CS Mioveni 5-1, în etapa a 19-a din SuperLiga. Antrenament cu public pentru vicecampioană care urcă pe locul 4. Video

FCSB s-a impus fără probleme CS Mioveni, scor 5-1, în ultimul meci al etapei a 19-a din SuperLiga și a trecut în clasament peste Universitatea Craiova.
05.12.2022 | 20:58
FCSB  CS Mioveni 51 in etapa a 19a din SuperLiga Antrenament cu public pentru vicecampioana care urca pe locul 4 Video
Gabriel Oancea și Risto Radunovic în duel pentru balon în meciul FCSB - CS Mioveni. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
05-12-2022
15:46

FCSB - CS Mioveni 5-1 (Edjouma 32, Șut 45, 77, Coman 58, Radaslavescu 87 / Antal 74)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Galop de sănătate pentru FCSB, care trece de CS Mioveni cu scorul de 5-1. În urma acestei victorii, ”roș-albaștrii” au rcat pe locul 4 în clasamentul din SuperLiga.

sli

Min. 87 – GOOOL FCSB!!! Olaru centrează din stânga și Radaslavescu venit din spate fără marcaj marchează lejer.

Min. 77 – GOOOL FCSB!!! Olaru ratează șutul, dar mingea ajunge la Edjouma care o trimite în fața porții de unde Șut înscrie nestingherit.

Min. 74 – GOOOL CS Mioveni!!! Târnovanu respinge greșit o centrare și Antal pe fază marchează de la 14 metri.

Min. 58 – GOOOL FCSB!!! Coman primește o minge de la Olaru, trece cu ușurință de Oancea și înscrie pe lângă Iustin Popescu.

Min. 46 – Miculescu intră în locul lui Tavi Popescu, iar Coman îl înlocuiește pe Omrani.

Min. 45 – GOOOL FCSB!!! Edjouma reia pe poartă centrarea din corner a lui Octavian Popescu, portarul Iustin Popescu respinge în față și, pe fază, Șut înscrie cu capul.

Min. 32 – GOOOL FCSB!!! Cordea centrază din partea stângă, Tavi Popescu preia în careu, Omrani ratează șutul, dar mingea ajunge la Edjouma și acesta o introduce în poartă.

Min. 25 – Leo Strizu, via Gigi Becali, face prima schimbare la FCSB. Iese Oaidă și în locul său este introdus Edjouma.

Min. 13 – Olaru simulează un fault, arbitrul lasă jocul să continue, oaspeții pleacă pe un contraatac 3 contra 1, dar Krasniqi este oprit excelent de Tamm.

Min. 12 – Balaur înscrie cu o lovitură de cap după o centrare din stânga, dar golul este anulat corect pentru o poziție de ofsaid a fundașului de la Mioveni.

Min. 1 – A început partida.

Meciul va începe cu o întârziere de câteva minute, din cauza unui protest al oaspeților. Jucătorii de la CS Mioveni protestează din cauza problemelor financiare de la club.

Argeșenii sunt conduși în premieră de pe banca tehnică de Adrian Matei. Antrenor până acum a fost Marius Stoica, dar perioada de o lună acordată de FRF s-a încheiat, astfel că CS Mioveni a fost obligată să-și găsească un tehnician care deține licență PRO.

Echipele de start la meciul FCSB – CS Mioveni.

  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Șut, Olaru, Oaidă – Cordea, Omrani, Oct. Popescu. Rezerve: Vlad, V. Crețu, Haruț, Fl. Coman, Miculescu, Edjouma, Nikolov, Bouhenna, Radaslavescu. Antrenor: Leonard Strizu.
  • CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Ene, Garutti – Rădescu, Oancea, Panait, V. Pop, Trif – Krasniqi, Carnat. Rezerve: Sima – Căprescu, Coșereanu, Antal, Șerbănică, Dat, Burlacu, Al. Iacob, Burnea. Antrenor: Adrian Matei.

Meciul FCSB – CS Mioveni are loc luni, 5 decembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga, fiind partida care pune capăt acestei runde. FCSB ocupă locul 5, cu 29 de puncte, iar argeșenii sunt de departe ultimii în clasament, cu numai 8 puncte și soarta lor pare a fi pecetluită.

Unde se joacă meciul FCSB – CS Mioveni, în etapa a 19-a din SuperLiga

Întâlnirea FCSB – CS Mioveni se dispută luni, 5 decembrie, de la ora 19:00, pe „Arena Națională” din București, în etapa a 19-a din SuperLiga. Cu o victorie, extrem de probabilă și de firească, echipa pregătită acum în acte de Leonard Strizu, care are licență PRO, ar face 32 de puncte și ar urca pe locul 4, la golaveraj, peste Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Probabil însă că nu se vor înghesui mulți fani ai FCSB în tribune la acest meci, timpul nefavorabil făcându-i să prefere să urmărească partida în fața micilor ecrane, mai ales că nici adversarul nu este unul de calibru. Mihai Stoica admitea că nu se așteaptă la un public numeros, dar era foarte optimist în privința rezultatului final. Gigi Becali nu are probleme din cauza absenței suporterilor, el anunțând că nimic nu se mai face fără ce spune el. 

Cine transmite la TV partida FCSB – CS Mioveni

Partida FCSB – CS Mioveni se joacă luni, 5 decembrie, de la ora 19:00, în etapa a 19-a din SuperLiga, pe „Arena Națională” din Capitală. Ea va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureși, luni, 5 decembrie, a fost toată ziua o vreme mohorâtă, cu ploaie slabă și temperatura nu a depășit valoarea de cinci grade. La ora partidei, situația se va prezenta la fel, dar temperatura va scădea până la doar trei grade, deci destul de rece, dar logic, pentru că suntem în decembrie. Va conduce acest meci unul dintre arbitrii cu mai multe jocuri arbitrate, Florin Andrei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – CS Mioveni

La FCSB, marea absență este cea a golgheterului echipei, italianul Andrea Compagno, care este suspendat. În locul său va primi șansa de a arăta ce poate francezul Billel Omrani. În rest, absenții sunt cei obișnuiți, adică Panțâru, Cristea și Ovidiu Popescu. Vali Crețu revine pe postul de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Marius Stoica, antrenorul interimar de la Mioveni, are o grămadă de probleme înaintea acestei partide. Trei jucători din lot provin împrumut de la FCSB și conform înțelegerii nu au drept de joc. Este vorba de mijlocașii Lixandru, Toma și de atacantul Cristi Dumitru. În plus, sunt accidentați Buziuc, Scarlatache, Blănaru și portarul Croitoru, primii trei fiind pierderi importante.

Cote la pariuri la jocul FCSB – CS Mioveni

Pentru casele de pariuri, este limpede numele câștigătorului din acest meci. FCSB are cota 1,35 la victorie, care probabil va mai scădea până la ora partidei. O mare bombă din partea „lanternei roșii” are cotă de 9,50. Șansă dublă „X2” are cotă 2,90, iar un gol înscris de oaspeți cotă 2,10.

ADVERTISEMENT

Din 2007 și până acum, formația argeșeană a stat și multă vreme în eșalonul secund, am avut șase meciuri la București, toate câștigate de FCSB. Mai rău pentru CS Mioveni este faptul că nu a reușit niciodată să marcheze un gol, toate succesele gazdelor fiind la zero!

ADVERTISEMENT