Sport

FCSB – CS Mioveni 3-0. Florin Tănase, Keșeru și Dumiter au adus a șasea victorie consecutivă pentru FCSB, care urcă pe locul 2

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul FCSB - CS Mioveni, care are loc sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1
16.10.2021 | 20:40
FCSB  CS Mioveni 30 Florin Tanase Keseru si Dumiter au adus a sasea victorie consecutiva pentru FCSB care urca pe locul 2
ADVERTISEMENT
16-10-2021
17:42

LIVE FCSB - Mioveni 3-0. Au marcat Tănase, Dumiter și Keșeru

FCSB a câștigat partida cu CS Mioveni, scor 3-0, cu goluri marcate de Tănase, Keșeru și Dumiter. Gazdele au deschis scorul dintr-un penalty jenant acordat de Marcel Bârsan, iar golul doi a venit după o poziție suspectă de ofsaid la Keșeru. FCSB urcă pe locul 2 după acest rezultat.

Clasamentul Ligii 1 după FCSB – CS Mioveni 3-0. Sursă foto: captură Flashscore

Min. 90+3. Final de meci.

VEZI VIDEO CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 70: GOOL FCSB. Keșeru înscrie și el, cu un șut plasat.

Min 69: GOOL FCSB. Dumiter mărește diferența, după o fază la care se putea dicta ofsaid.

Min. 54: GOOL FCSB. Florin Tănase deschide scorul după un penalty jenant acordat de arbitrul Marcel Bârsan. 

PAUZĂ! FCSB domină meciul, iar în a doua repriză va avea un atu important, un om în plus, după eliminarea lui Buziuc. 

Min. 45+1: Fostul atacant al celor de la FCSB, Alexandru Buziuc, vede al doilea cartonaş galben după un fault la Dumiter şi este eliminat. CS Mioveni rămâne în 10 oameni.

Min. 32: FCSB trece pe lângă deschiderea scorului. Centrarea lui Keşeru în doi metri nu poate fi trimisă în poartă de Olaru şi Ianis Stoica. Ambii au dat pe lângă minge. 

Min. 30. Ocazie bună pentru FCSB! Popescu respinge excelent după o centrare foarte bună a lui Ianis Stoica. 

* Terenul este foarte greu la Buzău din cauza ploilor torenţiale din ultimele zile.

Teren greu la Buzău
Teren greu la Buzău

Min. 14: Bogdan Rusu trage puţin pe lângă poarta lui Vlad!

Min. 10: Ianis Stoica şutează slab din postură de singur cu portarul! Atacantul FCSB a fost semnalizat în offside

Start de meci!

16-10-2021
16:00

Echipele de start în FCSB - Mioveni

Echipele de start:

FCSB: Vlad – Haruţ, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – I. Stoica, Keşeru, Dumiter. Rezerve: Târnovanu, Musi. Antrenor: Eugen Nae

CS Mioveni: Popescu – Garutti, Scarlatache, Burnea – Oancea, Dat, Vereş, L. Dumitriu, Buziuc – Rusu, Cristea. Rezerve: Sima, Iacob, Ciepka, Panait, Balaur, Şerbănică, Rădescu, Ciucureanu, Blănaru. Antrenor: Alexandru Pelici

  • 970 de bilete au fost vândute pentru partida de la Buzău.
FCSB joacă la Buzău partida cu CS Mioveni.

Meciul FCSB – CS Mioveni are loc sâmbătă, 16 octombrie, cu începere de la ora 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1. FCSB ocupă locul 3, cu 21 de puncte, iar gruparea argeşeană se află pe locul 11, cu 11 puncte. La prima vedere, ar fi o partidă nu foarte dificilă pentru FCSB, dar lucrurile nu stau aşa.

Unde se joacă meciul FCSB – CS Mioveni

Confruntarea FCSB – CS Mioveni se dispută sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 20:30, dar nu pe Arena Naţională din Bucureşti, aşa cum şi-a jucat până acum echipa bucureşteană partidele de acasă, ci pe stadionul din Crângul Buzăului.

ADVERTISEMENT

Va fi dificil pentru FCSB să aibă parte de susţinerea obişnuită de la meciurile de pe Arena Naţională, pentru că deplasarea fanilor este mult îngreunată de situaţia pandemiei de coronavirus, iar pe stadion nu pot intra, la fel ca şi localnicii, decât spectatorii care vor prezenta certificatul verde de vaccinare.

Cine transmite la TV partida FCSB – CS Mioveni

Partida FCSB – CS Mioveni se joacă sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 20:30 pe stadionul din Buzău, în etapa a 12-a din Liga 1 şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Prima TV şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Buzău este frig şi plouă aproape încontinuu şi, din păcate, la fel se anunţă timpul şi pentru ziua de sâmbătă, 16 octombrie, cu o temperatură de maxim 12 grade ziua şi 9 grade la ora meciului, cu mari şanse de precipitaţii, încât starea gazonului să fie serios influenţată. Meciul va fi condus de arbitrul Marcel Bârsan, ceea ce irită mult conducerea FCSB, care consideră că acesta i-a dezavantajat la ultimele jocuri arbitrate.

Explozie de cazuri pozitive de coronavirus la FCSB

Va fi o partidă infinit mai grea pentru bucureşteni, care legaseră patru victorii consecutive, nu datorită opoziţiei adversarului, ci marilor probleme cauzate de avalanşa de cazuri de COVID care a lovit echipa bucureşteană. Niciun membru al staff-ului tehnic, în frunte cu antrenorul Edi Iordănescu, nu va putea sta pe bancă, fiind în izolare, astfel că a fost „transferat” de urgență de la Cosmin Olăroiu antrenorul cu portarii Eugen Nae.

ADVERTISEMENT

Dintre jucători, sigur portarul Straton, Oaidă, Cristea, Şerban, Cordea sunt declaraţi pozitivi, dar şi Budescu şi Şut au fost izolaţi, după ce au acuzat simptome, deşi testele lor au ieşit negative. În plus, nu se ştie dacă Ovidiu Popescu va putea fi refăcut după o problemă apărută zilele trecute. Florinel Coman rămâne şi el out, la fel ca și mai vechii accidentați Octavian Popescu sau Ionuț Panțîru.

FCSB nu e la prima ciocnire cu virusul

Pentru cei de la FCSB, coronavirusul pare a fi un inamic extrem de preocupat de a bulversa la maxim activitatea echipei bucureştene. Să ne amintim de situaţia neplăcută prin care a trecut FCSB  în momentul în care la meciul cu Slovan Liberec din Europa League a trebuit să facă transferuri de urgenţă de la ,mai multe echipe din Liga 1 pentru a încropi un lot cât de cât, pentru că avea nu mai puţin de 16 jucători infectaţi!

ADVERTISEMENT

De altfel, atunci a pierdut şi în Liga 1 la scor deplasarea de la Iaşi, când a încasat cinci goluri, din aceleaşi motive, adică alcătuind o echipă în care au apărut şi jucători de la echipa a doua a clubului. Acum lucrurile stau ceva mai bine în privinţa numărului de jucători izolaţi.

Cote la pariuri la jocul FCSB – CS Mioveni

Deşi FCSB se află într-o situaţie delicată, se pare că bookmakerii nu ţin cont de acest amănunt şi merg decis pe victoria bucureştenilor, cărora le acordă cota de 1,55. CS Mioveni, dacă va reuşi o surpriză, va avea o cotă de 7,40, iar un gol marcat de echipa argeşeană valorează peste cota la victorie a FCSB, adică 1,75.

Antrenorul Miovenilor, Alexandru Pelici, a declarat că din punctul său de vedere meciul rămâne la fel de greu, deoarece FCSB are jucători cu care să înlocuiască la nivel optim pe absenţi şi că nu se aşteaptă niciun moment ca echipa bucureşteană să nu forţeze obţinerea celor trei puncte. Evident, însă îşi doreşte ca echipa sa să se organizeze bine şi să pună probleme, pentru a putea spera la ceva.

ADVERTISEMENT