Sport

FCSB – CS Mioveni 1-0, în al treilea amical al verii. Ianis Stoica a adus victoria ”roș-albaștrilor”. Video

FCSB - CS Mioveni s-a încheiat 1-0 și vicecampioana României înregistrează a treia victorie din tot atâtea meciuri amicale disputate în perioada de pregătire dinaintea noului sezon.
06.07.2022 | 17:49
FCSB  CS Mioveni 10 in al treilea amical al verii Ianis Stoica a adus victoria rosalbastrilor Video
FCSB - CS Mioveni este al treilea amical al verii pentru vicecampioana României. Partida care va începe la ora 18:00 se va disputa la baza de pregătire a ”roș-albaștrilor”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
06-07-2022
15:26

FCSB - CS Mioveni 1-0 (I. Stoica 18)

Final de meci – FCSB se impune în amicalul cu CS Mioveni, scor 1-0, datorită reușitei lui Ianis Stoica.

Min. 18 – GOOOL FCSB! Ianis Stoica înscrie din cădere după o centrare a lui Șerban.

A început meciul.

FCSB își continuă seria amicalelor, după victoriile categorice obținute împotriva formațiilor FC Sfîntu Gheorghe și Zimbru Chișinău, ambele din Republica Moldova.

Unde se poate vedea amicalul FCSB – CS Mioveni

Partida amicală FCSB – CS Mioveni, care va avea startul la ora 18:00, se joacă la baza de pregătire de la Berceni și va putea fi urmărită pe canelele de YouTube și Facebook ale vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Toni Petrea a decis să înceapă acest joc în următoarea formulă de echipă: Târnovanu – Ov. Popescu, Haruț, Dawa, Șerban – Șut, Olaru, Fl. Tănase – Cordea, I. Stoica, Oct. Popescu.

Pe banca de rezerve a ”roș-albaștrilor” se vor afla jucătorii A. Vlad, V. Crețu, Dumiter, M. Tănasă, Lixandru, Edjouma, Achim, Perianu, Oaidă, Mamut, Radunovic.

ADVERTISEMENT

Dawa, marea surpriză de la FCSB

MM Stoica a surprins și a vorbit despre rețeta financiară bună a ”roș-albaștrilor”, fiind de părere că e mai profitabil să fie titulari Alex Pantea, Alexandru Musi, Octavian Popescu și Ianis Stoica.

Managerul general al FCSB-ului a explicat că pentru echipa sa e mult mai profitabilă o astfel de strategie, de a folosi jucătorii tineri, față de cea de la CFR Cluj, unde, deși câștigă titlul de cinci ani, clubul a avut și încă are probleme financiare.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că FCSB visează cu ochii deschiși, iar patronul Gigi Becali anunță sus și tare că formația sa nu poate fi oprită în drumul spre laurii de campioană, Helmuth Duckadam lansează un avertisment.

Apărătorul central Joyskim Dawa a semnat cu FCSB la insistențele patronului Gigi Becali, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. „Roş-albaştrii” au dat lovitura, parametrii fundaşului central la antrenamente fiind foarte buni.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Dawa s-a acomodat foarte rapid la FCSB şi staff-ul crede că va fi un om de bază în noul sezon. Și coechipierii sunt încântați de calitățile noului fundaș central al celor de la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru ”2 solist sau peste 2,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: