Fotbal intern

Primul derby pe teren între Gigi Becali şi CSA Steaua. Scor uluitor

Gigi Becali a decis să investească în echipele de juniori, iar acum se felicită pentru decizia luată. Finanţatorul echipei FCSB este în război cu CSA Steaua, iar cele două echipe  au ajuns...
23.09.2017 | 15:02
Primul derby pe teren intre Gigi Becali si CSA Steaua Scor uluitor
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a decis să investească în echipele de juniori, iar acum se felicită pentru decizia luată. Finanţatorul echipei FCSB este în război cu CSA Steaua, iar cele două echipe  au ajuns să se dueleze într-un meci direct, dar la juniori.

Echipa celor de la FCSB la care evoluează jucători sub 15 ani s-au duelat cu cea a celor de la CSA Steaua, iar formaţia finanţată de Gigi Becali s-a impus cu scorul de 8-0. Întâlnirea a avut loc la “Baza Steaua”, din Berceni, iar Nicolae Dică i-a urmărit pe cei mici.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

FCSB – CSA Steaua. Nicolae Dică a văzut prima repriză

Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, a văzut prima repriză a meciului dintre juniorii sub 15 ani de la FCSB şi cei de la CSA Steaua. Fostul mare jucător al “roş-albaştrilor” se arată mulţumit de evoluţia juniorilor şi speră ca cât mai mulţi să ajungă sub comanda lui la echipa de seniori.

“Nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Am urmărit şi eu prima parte a partidei, conduceam înainte de a veni la conferinţă. Am plecat la 6-0. Se pare că suntem pe un drum bum şi la juniori. S-a făcut această bază, această Academie, se investesc foarte mulţi bani şi sperăm ca într-o zi cât mai mulţi jucători de la juniori să ajungă la echipa mare”, a spus Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

În prezent, CSA Steaua evoluează în Liga a 4-a, iar FCSB joacă în Liga 1 Betano şi în grupele Europa League