Asta este echipa pe care Mangia ar vrea s-o antreneze! Messi şi Maradona, titulari

Razvan Nicolae   
in Fotbal intern
07/04/2018, 12:39
Asta este echipa pe care Mangia ar vrea s-o antreneze! Messi şi Maradona, titulari

Devis Mangia se pregăteşte de derby-ul cu FCSB, unul dintre cele mai aşteptate meciuri pentru fanii oltenilor. Înaintea meciului de pe Arena Naţională, antrenorul italian a ales cel mai bun “11” din istoria fotbalului pentru revista “100% Sport”.

Tehnicianul oltenilor a ales opt jucători care au evoluat de-a lungul timpului în Serie A, însă printre opţiunile italianului nu s-a regăsit Cristiano Ronaldo. De asemenea, Devis Mangia a dezvăluit cu această ocazie că este un mare fan al lui Arrigo Sacchi, pe care l-a desemnat antrenor.

Cu gândul la Messi şi Maradona înainte de FCSB – CSU Craiova

Neuer – Cafu, Scirea, F. Baresi, Maldini – Falcao, Xavi, Zidane – Messi, Maradona, Ronaldo este, în opinia lui Devis Mangia, cel mai bun “11” din istoria fotbalului. Pe banca de rezerve, italianul i-a ales pe Zoff, S. Ramos, Roberto Carlos, Redondo, Totti, R. Baggio şi Marco van Basten. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×