Sport
notix pixel id

Alarmă la FCSB! Ultimul depistat pozitiv la testul COVID este secundul Mihai Pintilii. Update Exclusiv

FCSB este devastată de COVID-19! După staff-ul tehnic, și jucătorii au fost afectați. Iulian Cristea și Răzvan Oaidă sunt ultimii doi jucători cu probleme.
14.10.2021 | 22:10
Alarmă la FCSB! Ultimul depistat pozitiv la testul COVID este secundul Mihai Pintilii. Update Exclusiv
Alarmă la FCSB! Băgați toți în carantină la Berceni! Cine este ultimul titular cu problemesursa foto Libertatea/SportPictures Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT
14-10-2021
19:11

Și Mihai Pintilii are COVID. Nu va mai sta pe bancă la meciul cu CS Mioveni

FCSB primește o nouă lovitură: și Mihai Pintilii, cel care a pregătit echipa în ultimele zile în locul lui Edi Iordănescu, a ieșit pozitiv la testul COVID! În aceste condiții, el nu va mai putea sta pe bancă la meciul de sâmbătă cu CS Mioveni, misiunea revenindu-i lui Eugen Nae, antrenorul „transferat” din staff-ul lui Cosmin Olăroiu pentru următoarele două săptămâni.

În ceea ce privește lotul de jucători, a mai apărut un indisponibil de ultimă oră. Patronul Gigi Becali a anunțat că Andrei Cordea a venit de la echipa națională infectat cu COVID, astfel că va rata și el partida cu CS Mioveni.

Zilele trecute, antrenorul Edi Iordănescu și staff-ul său au fost plasați în izolare, după ce au contractat noul coronavirus. În rândul jucătorilor, Straton și Șerban au fost depistați pozitiv pentru COVID-19. Totodată, Budescu și Șut au fost trimiși în izolare, din cauza simptomelor.

FCSB, devastată de COVID-19

Potrivit Digi Sport, alți patru sau cinci jucători prezintă simptomele infectării cu COVID-19, astfel că, preventiv, vor intra în carantină.

Joi dimineață, jucătorii FCSB-ului au fost testați pentru COVID-19. Iar, potrivit informațiilor FANATIK, Constantin Budescu, care prezintă simptomele infectării cu noul coronavirus, a relevat un rezultat negativ. Totodată, Iulian Cristea este suspect de COVID-19, deoarece prezintă simptomele cumplitei boli. Răzvan Oaidă a fost și el testat pozitiv și izolat de restul grupului! Toți jucătorii au fost testați joi dimineață.

ADVERTISEMENT

Oficialii FCSB-ului se tem de faptul că nu vor putea strânge 15 jucători pentru următorul meci din campionat, cel cu CS Mioveni, dacă problemele cauzate de COVID-19 vor evolua. Motiv pentru care cantonamentul din Berceni s-a transformat într-o adevărată carantină, măsurile menite să prevină răspândirea COVID-19 fiind foarte stricte.

Gigi Becali, atac la adresa FRF și LPF

Miercuri, Gigi Becali s-a declarat consternat de actualul protocol medical, care permite jucătorilor vaccinați să nu mai efectueze testele pentru COVID-19 o dată la două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că numărul persoanelor, din cadrul FCSB-ului, care s-au vaccinat împotriva COVID-19, este unul redus.

„Conform regulamentului aprobat de FRF, fotbaliștii care sunt vaccinați pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus.

ADVERTISEMENT

Și n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului suprapus peste infecția cu coronavirus.

Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni nu e dacă păstrăm actualul protocol. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci, asta am solicitat.

ADVERTISEMENT

FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine, îl iubesc și îl ascultă pe patron”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe CS Mioveni. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik