Sport

FCSB, dezinteres total față de Cupa României: „Vom merge la Botoșani cu echipa a treia!”

FCSB nu este deloc interesată de meciul de Cupă de la Botoșani, iar MM Stoica a anunțat că rezervele vor evolua împotriva moldovenilor.
14.11.2022 | 22:55
FCSB dezinteres total fata de Cupa Romaniei Vom merge la Botosani cu echipa a treia
FCSB, dezinteres total față de Cupa României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialii vicecampioanei României sunt încă supărați de la meciul cu UTA, scor 2-2, când arbitrul Adrian Cojocaru a eliminat nu mai puțin de trei fotbaliști ai „roș-albaștrilor”.

FCSB, dezinteres total față de Cupa României

FCSB arată un dezinteres total față de meciurile din Cupă, MM Stoica anunțând că echipa a treia a „roș-albaștrilor” se va deplasa pentru duelul cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care FCSB a luat o astfel de decizie radicală este meciul de la Arad, cu UTA, când Adrian Cojocaru a făcut mai multe greșeli de arbitraj.

„Eu am spus că noi vom trata cupa exact cum a tratat Cojocaru meciul de la Arad. Vom merge la Botoșani cu echipa a treia.

ADVERTISEMENT

Suferă fanii, dar suferă mai ales cei care îl lasă pe Cojocaru să arbitreze, el care face greșeli intenționate împotriva noastră.

Sunt ignorate greșelile pe care le-a tot făcut și primește meciuri cu miză în prima ligă”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

FCSB și-a revenit în campionat

Deși FCSB nu a avut evoluții bune în Cupă sau în Conference League, vicecampioana României păstrează șanse la intrarea în play-off, în vederea obiectivului de a câștiga campionatul.

Astfel, de la înfrângerea cu U Cluj, scor 1-2, care i-a fost fatală lui Nicolae Dică și care a venit după o serie de 4 victorii consecutive în campionat, vicecampioana României traversează o nouă perioadă bun având două victorii consecutive.

ADVERTISEMENT

„A fost greu. Craiova e o echipă bună, nu stă doar într-un jucător, au un grup foarte bun. Băieții merită toate felicitările, mă bucur enorm pentru ei.

Tot meritul e al lor. Avem trei zile libere, mâine plec și eu cu familia să mă liniștesc și vedem dacă rămân sau nu. 

Băieții merită felicitări, trebuie să se liniștească, să vină cu plăcere la antrenamente, că au jucat din trei în trei zile. Eu sunt angajatul clubului, indiferent de situație eu sunt aici cu ei, îi iubesc pe acești copii.

Tot timpul când au avut nevoie de un sfat, de orice, am fost aici”, spunea Mihai Pintilii la finalul meciului cu FC U Craiova.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la FC Botoșani – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT
Tags: