Fotbal intern

FCSB – Dinamo a stârnit hohote de râs pentru un fost antrenor al „câinilor”: „Portarul lor putea să aibă și 12 ani!”

09.07.2020 | 10:17
FCSB  Dinamo a starnit hohote de ras pentru un fost antrenor al cainilor Portarul lor putea sa aiba si 12 ani
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat și manșa a doua a semifinalei Cupei României cu Dinamo, 1-0, dar partida a stârnit mai multe hohote de râs.

Vicecampioana României a avut în poartă un fotbalist de doar 18 ani, spre amuzamentul lui Ion Marin, care a declarat că putea să aibă și 12 ani.

ADVERTISEMENT

Ion Marin, fostul antrenor al „câinilor”, a subliniat faptul că Dinamo nu a contat în returul cu FCSB, probabil pregătindu-se pentru meciurile din campionat, unde „câinii” speră să se salveze de la retrogradare.

FCSB – Dinamo a stârnit hohote de râs

Ion Marin s-a amuzat

pe seama meciului dintre FCSB și Dinamo și consideră că partida era terminată înainte de a începe: Sunt un pic îngrijorat de câteva lucruri pe care le-am sezizat. Mă îngrijorează fluctuațiile de formă ale unor jucători, mă refer la Ante Puljic.

ADVERTISEMENT

La ultima partidă (n.r – 3-1 versus Clinceni), jucase excelent, iar acum a făcut o partidă slabă, fără să se sincronizeze, fără să dubleze, fără să aibă o siguranță. A fost foarte ușor depășit”.

„Dinamo mi s-a părut obosită, fără explozie. Jucătorii de la FCSB au fost întotdeauna primii la minge, în timp ce jucătorii lui Dinamo au fost întârziați și lenți. Dinamo trebuie să mai lucreze la organizare și comunicare. 

ADVERTISEMENT

Să fac o glumă, portarul FCSB-ului putea să aibă și 12 ani, că Dinamo a avut doar două-trei șuturi tot meciul”, a mai spus Ion Marin pentru gsp.ro.

„Bă copii, puneți puțin de suflet pentru clubul ăsta!”

Ion Marin a continuat

și le-a atras atenția jucătorilor lui Dinamo să pună mai mult suflet pentru clubul la care joacă: „Trebuie să se dea totul pentru evitarea retrogradării. Meciul cu Poli Iași, o echipă în creștere de formă, e unul foarte dificil, e capital!”.

ADVERTISEMENT

„E nevoie de concentrare maximă, de dăruire. Bă copii, puneți un pic de suflet pentru clubul ăsta! Nu puteți fi atât de mulțumiți cu situația în care sunteți!

Trebuie un pic de dăruire și atitudine, un pic de sacrificiu. Jucătorii trebuie să înțeleagă că Dinamo are nevoie de ajutorul lor! Nu e de glumit”, a mai spus Ion Marin.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: