FCSB – Dinamo Bucureşti: Trofeele

Graficul de mai sus poate fi util oricărui suporter sau iubitor de fotbal din România. Realizat de Betano.com – sponsorul LPF şi al campionatului, cel care oferă numele Ligii 1 Betano – acesta nu se vrea a fi o comparaţie între FCSB şi Dinamo Bucureşti, ci mai degrabă un instantaneu de colecţie pentru pasionaţii de fotbal, fie ei fani ai celor două echipe sau nu.

Raportat la datele UEFA, graficul include palmaresul complet al FCSB, aşa cum apare pe site-ul oficial al forului suprem european.
Meciul FCSB – Dinamo Bucureşti este cel mai jucat din fotbalul românesc. El se află la episodul 141 în Liga 1 Betano şi la cel cu numărul 171 în toate competiţiile! Sunt ani şi ani de istorie pornită în 1948, atunci când „câinii” au câştigat prima întâlnire direct. Celor de la Steaua le-a trebuit trei ani pentru a repurta primul success.
7% meciuri fără gol

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Cele două echipe au înregistrat doar 10 rezultate de 0-0 în Liga 1 Betano, dintre cele 50 de partide încheiate la egalitate. Astfel, dintre cele 140 de meciuri jucate până acum în campionat, doar 7% s-au terminat fără gol. Cota la pariuri sportive pentru 0-0 duminică seară este de 8,00.
Pe lângă partidele în care nu s-a înscris deloc, mai sunt 47 în care doar o singură echipă a reuşit să marcheze. Acest lucru înseamnă că în restul de 40% de întâlniri directe ambele echipe au văzut golul.
FCSB, victorii rare cu Dinamo
Ultimele trei meciuri din Liga 1 Betano s-au încheiat mereu cu victoriile gazdelor (două pentru Dinamo şi una pentru FCSB), marcându-se de ambele părţi. Însă, înainte de cea mai recentă victorie „acasă” a lui FCSB, din 2016, roş-albaştrii câştigaseră ultima oară în 2014.
În ultimii 10 ani, din 2007 până în prezent, numărând ultimele 25 de partide din Liga 1 Betano, FCSB are doar 5 victorii pe teren propriu. S-ar putea spune că Dinamo are de ceva ani cheia deplasărilor cu Steaua. Va fi la fel şi acum, cu un lot al lui Nicolae Dică atât de valoros, cel mai valoros din campionat?
Rămâne de văzut. Meciul FCSB – Dinamo poate fi urmărit cu streaming live pe site-ul Betano.com, imaginile fiind disponibile la ora de start a partidei gratuit pentru membrii Betano.
Steliştii au o cotă de aproape 2,00 pentru victorie, în timp ce oaspeţii beneficiază de un multiplicator de peste 4,00. Click aici pentru toate cotele la pariuri sportive pentru FCSB – Dinamo.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933