Fotbal intern

PCH îi pregăteşte un debut de vis lui Miriuţă: “Le spargem timpanele”

Galeria roş-albilor se pregăteşte să umple vină în număr cât mai mare la derby-ul României, FCSB - Dinamo, care va avea loc pe Arena Naţională, duminică, de la ora 20.30. Este un meci...
20.09.2017 | 00:08
PCH ii pregateste un debut de vis lui Miriuta Le spargem timpanele

Galeria roş-albilor se pregăteşte să umple vină în număr cât mai mare la derby-ul României, FCSB – Dinamo, care va avea loc pe Arena Naţională, duminică, de la ora 20.30. Este un meci important din trei motive pentru “câini”: 1. echipa stă prost în clasament, în afara locurilor de play-off în acest moment, iar un rezultat pozitiv este indispendabil. 2. este derby de România. 3. va fi primul meci al lui Vasile Miriuţă pe banca celor de la Dinamo.

Astfel, fanii vor epuiza cele 8.600 de bilete pe care le au puse la dispoziţie ca echipă oaspete, din care s-au epuizat deja aproape jumătate. Pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, fanii alb-roşiilor au avut şi un mesaj pentru suporteri, care să-i îndemne să vină în număr cât mai mare la stadion: Umplem iar peluza, le spargem timpanele şi câştigăm! MOBILIZAREA!”.

Mai multe bilete date la FCSB – Dinamo decat la meciul cu Chiajna

Până atunci, trebuie spus că fanii pun mult mai mare preţ pe partida cu FCSB decât pe meciul de miercuri, când echipa va juca în “Ştefan cel Mare” împotriva celor de la Concordia Chiajna, fosta echipă a lui Vasile Miriuţă. pentru acest meci nu s-au vândut decât câteva sute de bilete şi e greu de crezut că la ora 20.30, miercuri, vor fi prezenţi mai mult de 1.500 de spectatori.

“Pentru fanii din provincie, biletele pentru meciul Steaua-Dinamo se pot rezerva pe bilete@pchdinamo.ro, cu nume, prenume, număr de telefon şi numar de bilete. Biletele le puteţi ridica duminică, 24 septembrie 2017, de la stadionul Dinamo, între orele 12:00-16:00, dar şi de la casa de bilete de la Arena Naţională (Electroaparataj), între orele 16:30-20:00″este mesajul pentru fanii dinamovişti de pe facebook-ul PCH.