FCSB - Dinamo. Dică a decis primul "11". Cu cine îl atacă pe Miriuţă!

Dică a stabilit primul "11" pentru unicul derby FCSB - Dinamo. Tehnicianul celor de la Steaua se află în faţa primului mare derby din cariera sa de antrenor. După ce a remizat la Cluj, scor 1-1, antrenorul roş-albaştrilor a revenit la Bucureşti cu elevii săi şi roş-albaştrii au început imediat pregătirea pentru marele meci cu Dinamo. Însă "Dicanio" are unele probleme de lot. Unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din echipă, Mihai Pintilii este suspendat şi nu va putea evolua împotriva celor din Ştefan cel Mare.

Astfel, Dică este nevoit să îl folosească în locul lui Pintilii pe Ovidiu Popescu. FANATIK.RO a aflat că la rândul său Golofca va rămâne pe banca de rezerve, iar "Dicanio" este decis să îl trimită încă din primul minut pe teren în locul acestuia pe tânărul Dennis Man. Însă nu este exclus ca pe teren să îşi facă apariţia spre finalul jocului şi Filipe Teixeira. Fotbalistul portughez şi-a reluat antrenamentele şi a fost reţinut în lot de către Dică pentru meciul cu Dinamo.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

 Dică, înainte de FCSB - Dinamo: "Ne aşteaptă un meci important!"

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit înainte de meciul cu Dinamo şi a spus echipa din Ştefan cel Mare rămâne o formaţie puternică chiar dacă de pe banca acestei echipe a plecat Cosmin Contra. "Ne aşteaptă un joc foarte important pentru noi, pentru suporteri, se ştie că meciurile cu Dinamo sunt tratate altfel. Va fi un dezavantaj pentru noi, pentru că cei de la Dinamo au schimbat antrenorul şi nu au apucat să joace niciun meci până la confruntarea directă. Nu ştim cum va gândi domnul Miriuţă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Bine, eu în mare ştiu, pentru că i-am urmărit meciurile echipelor pe care le-a pregătit până acum, dar vom vedea acum şi cum va gândi la Dinamo. Oricum, este un meci în care echipele vor da totul, noi suntem pregătiţi, vom avea o atitudine bună şi sunt convins că vom face un meci bun. Băieţii sunt concentraţi la maxium pentru cunfruntarea cu cei de la Dinamo”, a spus Dică.

Echipa de start a lui Dică din FCSB - Dinamo

Niţă - Benzar, Planic, Bălaşa, Morais - Nedelcu, Ov. Popescu - Man, Budescu, Tănase - Alibec

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933