Sport

FCSB – Dinamo, din nou cu suporteri în tribune. Așa cum “câinii” nu au mai pierdut de 4 ani!

FCSB - Dinamo se joacă din nou cu spectatori, după restricțiile provocate de pandemia de coronavirus. Pare un avantaj pentru "roș-albi".
12.09.2021 | 19:07
FCSB - Dinamo, din nou cu suporteri în tribune. Așa cum
Dinamo pare să fie avantajată de faptul că fanii au revenit în tribune pentru duelul cu FCSB. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB și Dinamo joacă duminică în etapa 8 din Liga 1, iar fanii celor două echipe sunt așteptați în tribune pe Arena Națională. S-au scos în vânzare bilete pentru 75 la sută din capacitatea arenei.

Ultimele cinci confruntări directe dintre cele două rivale s-au disputat din vara anului trecut până acum, toate fără spectatori. Și a fost o perioadă excelentă pentru FCSB.

FCSB – Dinamo se joacă din nou cu suporteri. Cine s-a descurcat mai bine în cele cinci meciuri în care fanii nu au avut acces

Au fost patru victorii pentru FCSB în acest interval, trei dintre ele chiar fără gol primit. Au fost două victorii în campionat și alte două în Cupa României.

ADVERTISEMENT

Singurul eșec pentru FCSB în perioada care s-a jucat fără spectatori a fost chiar la ultimul meci direct, în Cupa României. A fost 1-o pentru Dinamo, pe 10 februarie 2021, cu un gol marcat de Adam Nemec.

Revenirea fanilor în tribune se anunță mai degrabă un atu pentru Dinamo, chiar dacă joacă în deplasare. “Câinii” s-au mobilizat excelent în ultimele dueluri cu FCSB în care spectatorii au fost prezenți.

ADVERTISEMENT

Dinamo a câştigat ultima partidă cu FCSB în care fanii au avut acces. Este neînvinsă din 2017 în meciurile cu suporteri în tribune

Au reuşit astfel să facă uitată diferenţa de valoare care mai mereu a fost în favoarea formaţiei din Berceni în ultimele sezoane. În meciuri disputate cu spectatori, FCSB nu a mai bătut-o pe Dinamo din 2017.

Pe 24 septembrie 2017, FCSB se impunea în partida în care a fost gazdă pe Arena Naţională, 1-0, printr-un gol marcat de Marko Momcilovic. Constantin Budescu a ratat o lovitură de pedeapsă în acel joc. Avea să urmeze o serie de şase meciuri fără înfrângere în faţa rivalei pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

Au fost cinci remize şi un succes pentru Dinamo în acest interval, în chiar ultimul meci cu spectatori jucat între cele două formaţii, pe 16 februarie 2020.

27.668 la ultimul meci disputat între cele două, cu Dinamo gazdă. Sin şi Lazăr au marcat pentru “roş-albi”

Dinamo a fost gazdă la acea partidă, disputată pe Arena Naţională, în faţa a 27.668 de spectatori conform cifrelor oficiale. Deşi echipa era

ADVERTISEMENT

Sin şi Lazăr au punctat pentru victoria lui Dinamo, pentru ca Florin Tănase, din penalty, să semneze golul FCSB. Doar câteva săptămâni mai târziu, campionatul avea să fie întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

Seria bună a dinamoviştilor s-a încheiat în chiar primul meci în care nu au mai avut parte de sprijinul fanilor. Pe 25 iunie 2020, FCSB se impunea cu 3-0 pe stadionul Dinamo, meci fără spectatori, din Cupa României.

ADVERTISEMENT

(P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,02 este cota pentru „sub 2,5 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik