Fotbal intern

Dinamo atacă FCSB! “Noi suntem mai buni! Banii nu aduc victorii”

Dinamoviştii aşteaptă în acest moment să îl numească pe Vasile Miriuţă în funcţia de antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare însă pregătesc deja şi meciul FCSB - Dinamo din Liga 1...
19.09.2017 | 00:00
Dinamo ataca FCSB Noi suntem mai buni Banii nu aduc victorii

Dinamoviştii aşteaptă în acest moment să îl numească pe Vasile Miriuţă în funcţia de antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare însă pregătesc deja şi meciul FCSB – Dinamo din Liga 1 Betano, de duminică, ora 20.30 pe Arena Naţilonală. “Câinilor” le-au fost oferite 8.600 de bilete pentru derby de România, iar directorul sportiv al echipei, Ionel Dănciulescu, afirmă că deja s-au vândut peste 3.000 din ele.

“Am văzut şi anii trecuţi diferenţa dintre cele două loturi la partidele directe! Diferenţă este, dar în favoarea noastră! Ştiţi că n-am mai pierdut în faţa lor de mult timp. Cine investeşte cel mai mult nu garantează şi victorii sau trofee. Vedem la meciul direct ce va fi“, a spus Dănciulescu, răspunzându-i astfel preşedintelui de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam.

Duckadam a declanşat războiul înainte de FCSB – Dinamo

“Nu are importanţă însă cine o va prelua pe Dinamo. Nu cred că Dinamo este o contracandidată la titlu pentru Steaua. Cu siguranţă în acest an nu se poate bate la titlu. Nu e dur, nu vreau s-o scot şi din lupta pentru play-off. În lupta pentru titlu sunt doar două echipe, Steaua şi CFR, cu toate că şi Craiova a făcut câteva jocuri bune. Nu cred însă că poate ţine acelaşi ritm”, fusese declaraţia dată de Duckadam la o televiziune de sport.

FCSB se află în acest moment de locul al doilea în clasament, după zece etape, la patru puncte distanţă de liderul la zi, CFR Cluj. Dinamo este pe locul 7, la cinci puncte de FCSB. În ultima partidă dintre cele două formaţii, disputată în play-off-ul campionatului precedent, pe 1 mai, Dinamo a învins cu 2-1 pe FCSB şi, practic, a făcut-o pe Viitorul campioană.