Fotbal intern

FCSB – Dinamo, în a doua etapă din Liga 1: “Să fim pregătiţi”

12.07.2018 | 08:20
FCSB  Dinamo in a doua etapa din Liga 1 Sa fim pregatiti

FCSB – Dinamo, în a doua etapă din Liga 1, iar Mihai Pintilii este de părere că echipa trebuie să se capaciteze pentru a avea o bună prestaţie în derby-ul cu FC Dinamo Bucureşti.

Cel mai experiementat jucător din lotul vicecampioanei României a vorbit despre duelul care va avea loc la finalul acestei luni şi a declarat că indiferent de etapa în care se joacă derby-ul, colegii său trebuie să fie pregătiţi să ofere ce au mai bun.

FCSB – Dinamo, în a doua etapă din Liga 1

“Trebuie să fim pregătiţi indiferent că jucăm contra Chiajnei. Nu contează că jucăm cu Dinamo a doua etapă. Putea să fie şi în prima etapă şi tot treabuia să fim pregătiţi”, a spus Mihai Pintilii la un post de televiziune.

FCSB - Dinamo, în a doua etapă din Liga 1! Mihai Pintilii aplaudă suporterii
FCSB – Dinamo, în a doua etapă din Liga 1! Mihai Pintilii salută fanii la finalul unui meci

FCSB, mai bine în amicale

Vicecampioana României a avut un parcurs mai bun în meciurile de pregătire faţă de FC Dinamo Bucureşti. Bilanţul “câinilor” din cadrul cantonamentului din Polonia este două victorii, două înfrângeri şi o remiză.

Dinamo – Chojniczanka Chojnice 2-5
Dinamo – Jagiellonia 1-4
Dinamo – Zaglebie Lubin 1-1
Dinamo – Arka Gdynia 3-0
Dinamo – Olimpia Elblag 4-0

FCSB a jucat două amicale în ţară, câştigate la scor în faţa adversarilor din ligile inferioare, iar în Olanda au disputat trei partide până acum, două remize şi o înfrângere, şi mai au programat un meci, cu Al Gharafa, pe 13 iulie, apoi pe 14 vor reveni în ţară.

FCSB – CS Cornu 4-1
FCSB – CS Colțea 9-1
FCSB – FC Bruges 1-1
FCSB – Ajax 1-1
FCSB – PAOK Salonic 1-2

Partida dintre FCSB şi FC Dinamo Bucureşti va avea loc în a doua etapă din Liga 1 şi se va disputa pe 27/28 iulie. Toate meciurile din campionatul intern vor fi transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.