Sport

Fotbaliștii lui FCSB nu vor ca Dinamo să retrogradeze: „Mai vrem meciuri împotriva lor!”. Ironia fină a roș-albaștrilor. Foto

FCSB i-a administrat două corecții serioase marii rivale în acest sezon. A învins-o la general pe Dinamo cu scorul de 9-0. Totuși, vicecampionii nu doresc ca roș-albii să retrogradeze.
30.01.2022 | 23:16
Fotbalistii lui FCSB nu vor ca Dinamo sa retrogradeze Mai vrem meciuri impotriva lor Ironia fina a rosalbastrilor Foto
Bucurie a fotbalistilor stelisti dupa un gol marcat cu Razvan Constantin Oaida, Iulian Lucian Cristea si Darius Dumitru Olaru in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 30 ianuarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Spre deosebire de meciul tur, când a câștigat cu 6-0, FCSB s-a oprit doar la trei goluri în a doua partidă a sezonului cu Dinamo. La fel ca atunci, roș-albaștrii au avut și acum marcatori diferiți: Octavian Popescu, Ianis Stoica și Octavian Popescu.

FCSB și Dinamo sunt singurele echipe din România care au jucat de-a lungul istoriei doar în Liga 1, iar fotbaliștii roș-albaștrii vor ca acest lucru să rămână valabil și în campionatul viitor.

ADVERTISEMENT

Surpriză! FCSB o vrea pe Dinamo și sezonul viitor în Liga 1

La ultimul „Derby de România” jucat vreodată în Ștefan cel Mare, tabela a fost deblocată de o nouă de execuție a lui Octavian Popescu, „specialitatea casei”.

„Sunt fericit că am reușit să marchez într-un asemenea derby și vreau să o țin tot așa. Mă așteptam să marchez, dar nu așa de rapid.

ADVERTISEMENT

Este o victorie foarte importantă, pentru că suntem în spatele celor de la CFR, și sper să o ținem tot așa.

Nu citesc presa (n.r întrebat despre un eventual transfer). M-am dus la bancă după gol, n-am avut un mesaj pentru Pintilii”, a spus Octavian Popescu, după Dinamo – FCSB 0-3

ADVERTISEMENT

Dacă Tavi Popescu a înscris pentru a doua oară în „Eternul derby”, pentru Ianis Stoica, reușita din minutul 75 a fost o premieră. Atacantul în vârstă de 19 ani știe ce înseamnă marele derby, tatăl său, Pompiliu, jucând patru ani în tricoul roș-albastru.

„Am doar un antrenament de când mi-am revenit. Ieri, și atât. A fost o perioadă grea și mă bucur că am trecut peste și am revenit cu gol. I-am spus lui Mihai Stoica că voi marca. Vom vedea dacă voi fi golgheter sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

 Noi trebuie să ne facem treaba cu orice echipă, fie ca e Dinamo sau nu. Sperăm să înscriem meci de meci. Este o rivală Dinamo, sper să se salveze pentru a mai juca meciuri contra lor”, a declarat Ianis Stoica.

Cum au fost ironizați „câinii roșii” de către rivali

Deși nu vor să rămână fără derby-urile cu Dinamo, roș-albaștrii nu s-au abținut să nu își ironizeze rivalii pe rețelele de socializare. După meciul din „Groapă”, Andrei Cordea a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Tavi Popescu. Cei doi arată spre cameră trei degete, aluzie la rezultatul înregistrat în „Clasicul României”.

Andrei Cordea și Octavian Popescu
Andrei Cordea și Octavian Popescu. FOTO: Instagram Andrei Cordea

„Ultimul gol a fost în cupă cu Hunedoara, nu mai marcasem de mult timp. Mă bucur că a venit într-un meci important. Presiunea mai mare era mai mare pe noi, astfel de meciuri sunt mai grele. A fost un meci dur, mă bucur că am ieșit sănătoși.

Nu vreau să discut despre Dinamo, analizez jocul nostru. Nu știu dacă diferența e de 9-0, am făcut două jocuri bune din punct de vedere tactic. Îmi doresc derby-uri și sezonul viitor, Dinamo e echipă de tradiție.

Când vedem mingea la Tavi ne gândim să șuteze. Poate face diferența în orice moment. Sper să rămână Pintilii, e un om important în club. Ne ajută enorm”, a afirmat și Răzvan Oaidă, cel care a marcat golul al treilea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,98 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT