Fotbal intern

Spectacol total în „Derby de România”, cu 5 goluri și două eliminări! FCSB învinge Dinamo cu 3-2 dintr-un penalty inventat! Video

03.10.2020 | 23:05
Spectacol total in Derby de Romania cu 5 goluri si doua eliminari FCSB invinge Dinamo cu 32 dintrun penalty inventat Video
ADVERTISEMENT

Spectacol total în „Derby de România”, cu 5 goluri și două eliminări, dar și cu un penalty controversat acordat de arbitru Radu Petrescu, care a  influențat decisiv scorul final.

FCSB a început ca din pușcă partida, conducea deja cu 2-0 după 15 minute și se părea că vom asista la victorie lejeră a gazdelor. Numai că Dinamo și-a revenit miraculos din pumni și a reușit egalarea până la pauză, lăsând impresia că poate obține mult mai mult decât o remiză.

ADVERTISEMENT

Repriza a doua a continuat cu o ușoară dominare a oaspeților, care au avut câteva oportunităși de a trece în avantaj, dar s-au lovit de portarul Andrei Vlad, aflat într-o zi de grație. Iar cum ocaziile se răzbună, FCSB a marcat în ultimul sfert de oră, Tănase transformând un penalty acordat greșit de arbitrul Radu Petrescu la indicațiile asistentului Marius Nicoară.

FCSB – Dinamo 3-2 (Fl. Tănase 8, 76 pen., I. Cristea 15 / B. Valle 25 pen., Nemec 42) – VEZI VIDEO

  • FCSB: A. Vlad – Crețu, I. Cristea, Miron, Panțâru – Perianu (46 Oct. Popescu), Ov. Popescu, Fl. Tănase – Man, Sg. Buș (46 Buziuc), Moruțan. Rezerve: R. Udrea, G. Simion, Soiledis, Vînă, Enache, Oct. Popescu, Istrate, Șut, Buziuc. Antrenor: Toni Petrea
  • DINAMO: Mejias – A. Gonzalez, Puljic, R. Grigore, I. Lopez – Răuță, Gol – Camara, B. Valle, Mihaiu (22 Sorescu) – Nemec. Rezerve: Hinojo, Bejan, Ehmann, Sorescu, Bani, I. Borcea, Măgureanu, Fabbrini, I. Șerban. Antrenor: Cosmin Contra
ADVERTISEMENT

Min. 90+4: Fluier final al meciului. Jucătorii FCSB-ului sărbătoresc la mijlocul terenului victoria din „Derby de România”.

Min. 90: Răuță vede roșu direct pentru o lovire cu cotul asupra lui Octavian Popescu.

Min. 81: Andrei Vlad se opune din nou unui gol dinamovist la lovitura de cap a lui Grigore din 4-5 metri.

ADVERTISEMENT

Min. 76: GOOOL FCSB! Duel absolut corect între Isma Lopez și Dennis Man în careul dinamovist, iar arbitrul Radu Petrescu acordă eronat penalty și eliminare la semnalizarea tușierului Marius Nicoară. Execută cu precizie Florin Tănase și FCSB conduce din nou. FCSB – Dinamo 3-2!

Min. 67: Andrei Vlad se remarcă din nou la șutul lui Camara, pe care-l respinge în corner.

Min. 49: Andrei Vlad are o intervenție miraculoasă la șutul din vole expediat de Sorescu din 12-13 metri.

ADVERTISEMENT

Min. 42: GOOOL DINAMO! Sorescu a centrat în careu până la Nemec, iar șutul acestuia a fost deviat cu mâna în plasă de Cristea. FCSB – Dinamo 2-2!

Min. 25: GOOOL DINAMO! Borja Valle transformă cu siguranță un penalty corect acordat pentru un fault în careu comis de Panțîru asupra lui Gonzalez. FCSB – Dinamo 2-1!

Min. 15: GOOOL FCSB! Ovidiu Popescu centrează perfect de pe stânga și Iulian Cristea, nemarcat, reia cu capul în plasă. FCSB – Dinamo 2-0!

Min. 7: GOOOL FCSB! Dennis Man profită de o eroare a lui Gol, îi pasează perfect lui Florin Tănase, care scapă singur cu Mejias și îl învinge cu un șut plasat. FCSB – Dinamo 1-0!

Min. 4: Ocazie importantă pentru Dinamo: Camara pătrunde pe stânga, centrează în fața porții, de unde Panțîru respinge in extremis.

UPDATE 3 octombrie, ora 20:20 / Așa cum Mihai Stoica a anunțat cu câteva ore înainte de derby, Thomas Neurbert și-a revenit după infecția cu COVID și va sta pe bancă la derby. El a condus încălzirea jucătorilor de la FCSB înainte de meci.


UPDATE 3 octombrie, ora 16:33 / Veste bună pentru FCSB chiar în ziua marelui derby cu Dinamo: și preparatorul fizic Thomas Neubert a scăpat de coronavirus și va putea sta pe banca formației sale la partida de diseară. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al „roș-albaștrilor”, pe contul personal de Facebook.

Thomas Neubert a scăpat de virus, va conduce încălzirea diseară. Asta DA veste în zi de derby !!!❤️?

Geplaatst door Mihai Stoica op Zaterdag 3 oktober 2020


Meciul FCSB – Dinamo are loc sâmbătă, 3 octombrie, cu începere de la ora 21:00, pe Arena Națională, în cadrul etapei a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1. Este încă un episod din ceea ce figurează și în nomenclatorul marilor confuntări de tradiție ale balonului rotund sub denumirea „Derby de România” sau eternul derby.

Întotdeauna partidele FCSB (Steaua) – Dinamo au însemnat meciuri de intensitate maximă, desfășurate până în acest sezon cu stadioane pline și cu o atmosferă creată de coregrafiile celor două galerii absolut senzațională.

E drept că nu de puține ori rivalitățile dintre fani au trecut cu mult peste simpla pasiune pentru culorile unei echipei și s-au transformat în violențe, fiind neceasară intervenția forțelor de ordine.

FCSB – Dinamo Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida FCSB – Dinamo se joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională și va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. O altă opțiune pe care o puteți folosi este intrarea pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Pas cu pas lotul FCSB începe să se completeze după ce înainte de jocul cu Slovan Liberec din turul 3 preliminar al Europa League au apărut 15 cazuri de coronavirus în vestiar, plus alte șapte-opt în club.

S-au refăcut o parte dintre jucătorii de la FCSB

Sunt acum apți de joc portarul Andrei Vlad, fundașii Andrei Miron, Valentin Crețu, mijlocașii Ovidiu Popescu, Darius Olaru, Ionuț Vînă, atacanții Sergiu Buș și Alexandru Buziuc și se speră ca până sâmbătă să se fi însănătoșit și cel mai în formă jucător, Dennis Man. Totuși șansele ca Man să poată juca chiar și o repriză sunt destul de mici, ținând cont de faptul că nu s-a mai putut antrena atâtea zile. Nici Darius Olaru nu va putea fi folosit, el având de ispășit o suspendare după ce a fost eliminat în etapa trecută la Iași.

Este foarte probabil ca în poartă să revină Andrei Vlad, după ce au apărut zvonuri asupra faptului că patronul FCSB, Gigi Becali, ar refuza să achite lui Dinamo 10.000 de euro pentru Cătălin Straton, deși portarul adus în mare grabă a făcut meciuri excelente și cu Argeș și cu Slovan Bratislava.

Tensiuni și la Dinamo pentru neplata restanțelor salariale

La Dinamo, tensiunea e alimentată de faptul că nici acum nu au fost achitate restanțele salariale, fapt ce l-a iritat și pe Cosmin Contra. Spaniolii susțin că până pe 5 octombrie vor mai sosi jucători importanți, care să dea forță echipei. După neașteptatul eșec acasă cu nou promovata UTA se așteaptă o mobilizare generală în derby.

Deși nu a marcat nici un gol și a avut mai degrabă evoluții șterse atacantul slovac Adam Nemec va rămâne titular și în derby, fiind apărat de Cosmin Contra, care a spus că randamentul masivului vârf e condiționat și de modul în care acesta este jucat bine sau nu. Pentru bookmakeri e un meci foarte echilibrat. Dinamo apare ușor favorită, cotă 2,25 față de 2,95 pentru FCSB.

ADVERTISEMENT