Sport

FCSB – Dinamo, primul episod al sezonului din ”Eternul derby”. Galeria lui Dinamo a aruncat cu obiecte în teren și cu petarde în fanii lui FCSB. Foto+Video

FCSB - Dinamo este cel mai așteptat meci din fotbalul românesc, iar primul episod din acest sezon are loc duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00.
12.09.2021 | 22:26
FCSB  Dinamo primul episod al sezonului din Eternul derby Galeria lui Dinamo a aruncat cu obiecte in teren si cu petarde in fanii lui FCSB FotoVideo
ADVERTISEMENT
12-09-2021
19:26

Galeria lui Dinamo a aruncat cu obiecte în teren și cu petarde în fanii lui FCSB

PCH nu s-a putut abține după o primă repriză de coșmar a celor de la Dinamo. Galeria „câinilor” și-a pierdut răbdarea și au început să arunce cu obiecte din tribună.

Fanii lui Dinamo nu s-au oprit aici. PCH a aruncat cu petarde în sectorul în care se aflau fanii celor de la FCSB, aceștia fiind obligați să își mute locurile.

12-09-2021
18:01

Cozi uriașe la intrare de pe Pierre de Coubertin

La intrarea pe Stadion din sectorul Pierre de Coubertin s-a format o coadă uriașă. Fani au început să huiduie la porti datorită controalelor de verificare pentru testele antigen sau alte acte care să arate că suportierii nu sunt purtatori de COVID-19.

12-09-2021
16:44

Bannerele suporterilor, luate la control

Jandarmeria controlează bannerele suporterilor. Această măsura este luată pentru a evita injuriile la adresa jucătorilor sau echipei adverse.

 

12-09-2021
15:42

Coadă mai mare la testele antigen decât la bilete

Suporterii au început deja să apară la stadion, cu doar câteva ore înainte de startul marelui derby. Coada la testele antigen este mult mai mare decât cea de la bilete.

Prețul unui test antigen este 20 de lei și are valabilitate 48 de ore.

12-09-2021
15:11

FCSB - Dinamo, derby și în Liga Elitelor

Într-o postare pe rețelele de socializare, FCSB anunță că juniorii celor două mari rivale și-au disputat deja marele derby. Acestea s-au întâlnit în Liga Elitelor la categoriile de vârstă U19 și U17.

La categoria de vârstă U19, FCSB s-a impus cu scorul de 2-1. Golurile „roș-albaștrilor” au fost marcate de Alexandru Bunoro și Luca Mitrică.

La U17, cele două mari rivale și-au împărțit punctele, remizând astfel, scor 1-1.

„În ziua Derby-ului, roș-albaștrii și-au întâlnit rivalii eterni și în meciurile de Liga Elitelor U19 și U17 și au obținut o victorie, respectiv o remiză.

FCSB U19 s-a impus cu 2-1, grație golurilor reușite de Alexandru Bunoro și Luca Mitrică, în timp ce pentru FCSB U17, care a terminat la egalitate, scor 1-1, a marcat Ștefan Moraru”, au scris cei de la FCSB pe pagina de Instagram

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

În prezent, ”roș-albaștrii” se află pe locul 9 din Liga 1, cu nouă puncte obținute după șapte meciuri jucate, iar ”câinii” se poziționează pe locul 14, cu șase puncte.

Derby-ul este așteptat cu sufletul la gură de fanii ambelor echipe, astfel că audiența de pe Arena Națională va fi una ridicată. Din informațiile FANATIK, până la această oră, s-au vândut peste 35.000 de bilete în total pentru meciul de diseară.

ADVERTISEMENT

Primul episod al sezonului din FCSB – Dinamo

Potrivit protocolului Covid-19 în vigoare, la primul episod din acest sezon al derby-ului FCSB – Dinamo, vor putea asista maxim 41.000 de spectatori, adică 75% din capacitatea celui mai mare stadion al țării.

În ultimele zile din perioada de mercato, cele două formații au făcut mutări importante pe piața transferurilor. Dinamo a reușit să scape de interdicția la transferuri cu câteva zile înainte ca perioada de mercato să se încheie. Astfel că, formația roș-albă a făcut nu mai puțin de opt transferuri.

ADVERTISEMENT

În Ștefan cel Mare au ajuns Constantin Nica, Cosmin Matei, Gabriel Torje, Plamen Iliev, Răzvan Popa, Mirko Ivanovski, Cătălin Itu (împrumutat de la CFR Cluj) și Cătălin Țîră. Cel mai sonor nume adus de ”câini” este cu siguranță cel al lui Gabriel Torje. Ultima dată, acesta a evoluat, în Turcia, pentru Bandirmaspor.

FCSB, transferuri de top în ultimele zile

De cealaltă parte, în ultimele zile de mercato, FCSB i-a adus pe Claudiu KeșeruConstantin Budescu și Valentin Gheorghe mutări anunțate în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cel mai neașteptat transfer este cel al lui Budescu, care, la un moment dat, părea imposibil de realizat, din cauza unei oferte extraordinare venite de la o echipă din Qatar.

Însă, într-un final, Budescu a decis să dea curs ofertei venite de la FCSB, deoarece formația din Qatar a amânat trimiterea contractului către jucător. La prima conferință de presă, după ce a semnat cu FCSB,  Constantin Budescu a vorbit despre cât de important este derby-ul cu Dinamo de duminică.

ADVERTISEMENT

Pe cine vede favorită Porumboiu

Dario Bonetti o va întâlni din nou pe FCSB, din postura de antrenor al lui Dinamo. Însă, ultimele meciuri, contra echipei lui Gigi Becali, sunt de tristă amintire pentru tehnicianul din „Ștefan cel Mare”.

Edi Iordănescu are toate motivele să fie încrezător. Are o serie de trei victorii consecutive cu Dinamo, toate fără gol primit. Ultimele două ca antrenor la CFR Cluj, prima din serie ca antrenor la Gaz Metan Mediaş.

Fostul arbitru Adrian Porumboiu a vorbit pentru FANATIK despre derby-ul fotbalului românesc și susține că este o mare diferență de valoare între FCSB și Dinamo, astfel că nu le dă prea multe șanse de victorie ”câinilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,22 este cota pentru „total goluri: 3-4”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: