Cu cine ţine selecţionerul Contra în FCSB - Dinamo: "Aşa mi-a spus!"

Steaua, Liga 1, Dinamo, Romania, Cosmin Contra, echipa naţională, FCSB, FCSB-Dinamo

Cosmin Contra a fost instalat selecţionerul României înainte de marele derby- FCSB - Dinamo, însă nu şi-a uitat aşa de repede fosta echipă. "Guriţă" a discutat cu Vasile Miriuţă în această perioadă, iar noul tehnician din "haită" a făcut public ce i-a zis selecţionerul.

"Am discutat şi cu Contra zilele acestea şi am stabilit că ne vom întâlni săptămâna viitoare să discutăm mai multe. Mi-a dat şi un sfat înainte de derby: Bate-i duminică, asta mi-a spus", a spus Miriuţă la conferinţa de prezentare a sa (vezi detalii aici).Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce zicea Contra despre FCSB - Dinamo, când a fost prezentat

La conferinţa de prezentare ca selecţioner, Cosmin Contra a fost întrebat şi despre meciul din Liga 1 Betano şi nu a vrut să îşi dezvăluie favorita. Totuşi, Vasile Miriuţă a reuşit să îl dea de gol înainte cu doar o zi de meci: "Voi vedea meciul relaxat, sunt selecţioner acum. Nu am niciun mesaj pentru ei, ci pentru jucătorii de la echipa naţională: să vină cu dorinţă şi să rezolvăm situaţia", a spus Cosmin Contra.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Partida FCSB - Dinamo, din Liga 1 Betano, se va disputa duminică, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933