Fotbal intern

FCSB – Dinamo, ultimele escapade ale marilor rivale din derby de România

29.07.2018 | 18:14
FCSB  Dinamo ultimele escapade ale marilor rivale din derby de Romania

FCSB – Dinamo, ultimele escapade. Duminică se va consuma un nou episod din Derby de România, considerat a fi cel mai tare meci din campionatul românesc.

Este cea mai timpurie întâlnire dintre cele două rivale, FCSB – Dinamo jucându-se în etapa a doua din Liga 1 Betano, iar pentru “roş-albaştri” noul sezon a venit şi cu reguli noi, impuse de patron, din cauza jucătorilor. FANATIK.RO vă prezintă, înainte de primul derby al acestui sezon, cele mai recente „scăpări” (ca să nu le zicem aventuri…) ale jucătorilor care vor evolua în FCSB – Dinamo.

FCSB – Dinamo, ultimele escapade

Gigi Becali a anunţat că nu mai tolerează indisciplina la echipă şi a ordonat două schimbări majore! Nu se mai fumează la FCSB, sau cine o face trebuie să achite o amendă de 5.000 de euro. Şi se intră în cantonament acum cu două zile înaintea meciurilor. Şi nu cu una, cum s-a procedam până acum, după ce Becali a aflat că jucătorii vorbeau pe site-urile de socializare şi îşi stabileau întâlniri înaintea meciurilor, pierzându-şi concentrarea: “Pentru că vă bate Giurgiu, voi trebuie să faceţi ceva în plus, iar ca să luăm o măsură de prospeţime, intrăm în cantonament cu două zile înainte. Şi poate prospeţimea aia s-o găsi, poate facem ceva. Bam-bam, pe site-urile astea îţi aduc 30 de gagici, bam-bam, imediat îţi vin”, a tunat Becali.

Beţie “canină” la Piatra Neamţ

În urmă cu mai puţin de un an, mai mulţi jucători de la FC Dinamo Bucureşti erau protagoniştii unui episod încărcat de alcool, înaintea unui meci din Cupa României. Se întâmpla în octombrie 2017, când “câinii” urmau să joace cu Aerostar Bacău, iar în noaptea meciului şase fotbalişti şi-au dat întâlnire în camera de hotel în care stăteau Sergiu Hanca şi Steliano Filip, pentru a urmări partida dintre Bayern şi Leipzig din Cupa Germaniei. Nedelcearu, Dudea, Costache şi Muţiu s-au alăturat colegilor lor mai experimentaţi pentru a viziona în grup meciul amintit anterior. Distracţia a durat până dimineaţa şi a intervenit la un moment dat şi Poliţia. La doar câteva ore după eveniment, Dinamo s-a chinuit cu Aerostar Bacău şi au reuşit, cu greu, să-i bată cu un gol marcat pe final de Adam Nemec.

„Distracţia” în alb și roșu din avionul „naționalei”

FCSB – Dinamo, ultimele escapade. La finalul lunii martie a anului trecut, escapada a patru jucători de la FC Dinamo Bucureşti a ţinut prima pagină a ziarelor după ce aceştia au consumat băuturi alcoolice în timpul unei acţiuni a echipei naţionale de tineret. Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea şi Vlad Olteanu au cumpărat băutură din duty-free la plecarea din România şi au consumat-o până să ajungă la destinaţie. Jucătorii au fost trimişi acasă de selecţionerul U21 de atunci, Daniel Isăilă, iar Dinamo i-a exilat la echipa a doua a clubului, după ce i-a pus să-şi ceară scuze printr-un filmuleţ realizat după dictare. Din clipul de mai jos lipseşte Olteanu, care era împrumutat la Sepsi pe atunci.

Mesajul lui Nedelcearu, Petre și Dudea pentru suporterii noștr…

Mesajul lui Nedelcearu, Petre și Dudea pentru suporterii noștri și ai naționalei.

Gepostet von FC DINAMO BUCURESTI am Donnerstag, 23. März 2017

“Luminţe şi păcănele” înainte derby

Pe 1 martie 2017, FCSB şi Dinamo s-au întâlnit returul semifinalei Cupei Ligii. Înainte de meci, mai mulţi jucători ai “câinilor” erau surprinşi intrând într-un cazino. Steliano Filip, Claudiu Bumba, Dan Nistor şi pe Daniel Popa au fost protagoniştii, iar la finalul meciului, câştigat cu scorul de 3-1 de echipa ce era antrenată pe atunci de Cosmin Contra, explicaţia unuia dintre aceştia a stârnit amuzamentul: “Sincer să vă zic, am intrat. Recunosc. Am văzut foarte multe luminiţe. Eu fiind de la ţară am intrat să văd ce este acolo. Nu am mai văzut așa multe luminițe. Am intrat 2-3 minute și am ieșit. Cred că ne-am spălat păcatele cu această victorie”, a spus Dan Nistor.

Femei în cantonament pe vremea lui Rădoi

FCSB – Dinamo, ultimele escapade. La FCSB, ultimele evenimente “mondene” ale jucătorilor au ţinut mai mult de prezenţele feminine din viaţa acestora decât de sticlele de alcool sau jocuri de noroc. În toamna anului 2015, pe când Mirel Rădoi o antrena pe vicecampioana României, acesta l-a iertat pe Jugurtha Hamroun, după ce algerianul a fost prins cu o femeie în cantonament, după ce erau bătuţi de Rosenborg în Europa League cu scorul de 3-0. Informaţia era oferită atunci în exclusivitate de FANATIK.RO, iar Nicolae Dică, cel care îi era secund lui Rădoi atunci, o confirma doi ani mai târziu: ”Am aflat despre Hamroun, a fost o amendă destul de mare pe care a primit-o. Eu eram la Steaua în momentul ăla. Noi eram la 4 dimineață în restaurant la hotelul unde eram cazați. S-a întâmplat să fim acolo, pentru că dacă nu eram nu mai afla nimeni.

Noi eram acolo, eram supărați, vorbeam despre joc, nu stăteam la băutură. Eram eu cu Mirel, cu preparatorul fizic și cu Popa, antrenorul de portari. La un moment dat vedem că intră o persoană dubioasă în hotel. A intrat o persoană de sex feminin în hotel, la 4 dimineața. Așa s-a aflat. Noi dacă la ora aia eram în cameră nu mai afla nimeni”, a spus Nicolae Dică.

FCSB – Dinamo se va disputa duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

FCSB - Dinamo, ultimele escapade. Ionuț Nedelcearu, Florin Tănase, Azer Busuladzic și Romera Navarro se luptă pentru minge în meciul de fotbal dintre Dinamo București și FCSB disputat pe Arena Națională din București
FCSB – Dinamo, ultimele escapade. Ionuț Nedelcearu, Florin Tănase, Azer Busuladzic și Romera Navarro se luptă pentru minge