Fotbal intern

FCSB – Dunărea Călărași 2-0. Rezumatul video. Man și Tănase le-au adus victoria roș-albaștrilor

23.09.2018 | 23:47
FCSB  Dunarea Calarasi 20 Rezumatul video Man si Tanase leau adus victoria rosalbastrilor

FCSB a câștigat cu 2-0 partida jucată la Voluntari cu Dunărea Călărași, contând pentru etapa a 9-a din Liga 1 Betano. Echipa lui Dan Alexa a jucat curajos, însă greșelile din apărare au contat decisiv în final. 

FCSB – Dunărea Călărași 2-0. Rezumatul video

Vezi fazele AICI

Ambele goluri au fost marcate încă din prima repriză. Dennis Man a deschis scorul în minutul 8, profitând de o ieșire greșită la ofsaid a defensivei oaspeților. Nedelcu a centrat din banda dreaptă, iar Man s-a trezit complet singur în mijlocul careului. A trimis mingea cu capul, dar Straton a apărat. Balonul a ricoșat tot la Man, care nu a mai ratat.

În minutul 43, FCSB a primit un penalty evident, după o nouă gafă mare în apărarea oaspeților. Florin Tănase a transformat cu siguranță lovitura de la 11 metri. Ambele echipe și-au mai creat ocazii mari de gol până la finalul partidei, dar tabela a rămas nemodificată.

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe primul loc în clasament, având 18 puncte strânse în nouă runde. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut un singur joc până acum, chiar în prima etapă a sezonului, pe terenul Astrei. De atunci a mai înregistrat cinci victorii și trei remize, cu golaveraj 21-9.

Pentru FCSB urmează meciul de Cupă de la Alba Iulia, iar apoi un alt duel în deplasare în campionat cu Hermannstadt, formația care a umilit-o în ediția precedentă a Cupei României, scor 3-0.

Dunărea Călărași e pe locul 9, cu 12 puncte și golaveraj 9-10. Echipa antrenată de Dan Alexa are un bilanț identic, cu trei victorii, trei remize și trei înfrângeri. Etapa viitoare, nou-promovata are meci în deplasare cu Concordia Chiajna, una dintre contracandidatele la evitarea retogradării.

A fost primul joc fără gol primit pentru FCSB după o serie de cinci partide consecutive în care adversarii i-au marcat cel puțin o dată. Ultima oară se întâmplase tot într-o victorie cu 2-0, dar împotriva lui Sepsi.