Fotbal intern

FCSB – Dunărea Călărași 2-0! Trupa lui Nicolae Dică e prima în clasamentul Ligii 1 Betano

23.09.2018 | 20:45
FCSB  Dunarea Calarasi 20 Trupa lui Nicolae Dica e prima in clasamentul Ligii 1 Betano

FCSB – Dunărea Călărași s-a văzut live stream pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. Toate fazele importante au fost și pe FANATIK.RO.  Roș albaștrii au bătut cu 2-0 după golurile marcate de Dennis Man și Florin Tănase. Ultimul a înscris din lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost scos de Raul Rusescu. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 22:51 / S-a terminat partida FCSB – Dunărea Călăraşi. Tabela de marcaj a arenei Anghel Iordănescu din Voluntari a arătat scorul de 2-0 la capătul celor 90 de minute de joc. Roș albaștrii s-au impus după ce au dominat întreaga întâlnire și au urcat pe prima poziție a clasamentului cu 18 puncte acumulate după nouă meciuri 

Min 44 / GOOOOOOL FCSB!Florin Tănase l-a executat pe Cătălin Straton și a majorat diferența roș albaștrilor

Min 43 / Lovitură de la 11 metri scoasă de Raul Rusescu. Ispas a fost cel care l-a lovit pe atacantul FCSB-ului

Min 8 / GOOOOOOL FCSB! Dennis Man a fost găsit cu o super centrare în careu, a reluat cu capul, dar Straton a respins. Mingea a ajuns din nou la Man care a înscris

Min 1 / Ndiaye a scăpat singur cu Bălgrădean, dar portarul a reușit să rețină

UPDATE, ora 21:00 / A început partida FCSB – Dunărea Călăraşi

UPDATE, ora 20:40. Echipele de start în FCSB – Dunărea Călăraşi:

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – R. Benzar, Planici, Bălaşa, A. Stan – Nedelcu, Ov. Popescu – D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Rusescu.

Rezerve: A. Vlad, Gnohere, Moruţan, Morais, M. Roman, Zlatinski, Teixeira.

Dunărea Călăraşi (4-2-3-1) : Straton – Ţenea, Dobrosavlevici, Walace, Ispas – S. Cucu, C. Puşcaş – Kanda, S. Pană, Keyta – M. Ndiaye.
Rezerve: C. Lungu – Simion, V. Alexandru, Şandru, A. Munteanu, Şeroni, Bourceanu.


UPDATE 19.20 / Echipa de start a FCSB-ului
FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planici, Bălașa, A. Stan – Nedelcu, Ov. Popescu – D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Rusescu
Rezerve: A. Vlad, Gnohere, Moruțan, Morais, M. Roman, Zlatinski, Teixeira

Echipa de start a FCSB-ului în prtida cu Dunărea Călărași
Echipa de start a FCSB-ului în partida cu Dunărea Călărași
  • Premieră la FCSB! Este singura echipă din lume cu doi căpitani! Pe poza oficială postată pe contul de Facebook, apar atât Planic, cât şi Tănase cu banderola, adică actualul şi fostul căpitan. Până la urmă, greşeala a fost reparată, căpitanul “de drept” fiind Planic. 🙂

De asemenea, derby-ul poate fi umărit și online pe telefon sau laptop. Află cum în rândurile de mai jos.

FCSB – Dunărea Călărași Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV

FCSB – Dunărea Călărași, primul din cele cinci partide pe care Nicolae Dică este obligat să le câștige pentru a rămâne antrenor la FCSB, este văzut de cele trei televiziuni care dețin drepturile să transmit Liga 1 Betano. Partida va fi transmisă de la ora 21:00 pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Tv. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream FCSB – Dunărea Călărași, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Live Stream FCSB – Dunărea Călărași. Cum poți vedea meciul online

O altă formulă prin care puteți urmări live online meciul FCSB – Dunărea Călărași o reprezintă acest link către transmiterea meciului în format live stream.

Faptul că elevii lui Nicolae Dică vin la partida cu Dunărea Călărași după criticile dure ale patronului îl sperie pe antrenorul Dan Alexa. „Gândiți-vă că vin motivați, vin după criticile patronului de la finalul meciului cu CFR Cluj. Eu cred că a fost un rezultat mare. A jucat împotriva singurei rivale la titlu. Din punctul meu de vedere doar FCSB și CFR Cluj au șanse. Acum au nevoie de rezultate. Presiunea pusă săptămâna asta e în dezavantajul nostru. Vor intra foarte motivați pe teren”, a declarat Dan Alexa.

Echipele probabile FCSB – Dunărea Călărași. Pe cine se bazează Nicolae Dică

Nicolae Dică are două absențe importante în meciul cu Dunărea Călărași. Este vorba despre veteranii Mihai Pintilii și Marko Momcilovic, ambii accidentați. E de așteptat ca în locul lor să intre noile achiziții, Alexandru Stan și fostul căpitan al Craiovei, Hristo Zlatinski. Dacă primul a devenit titular de drept în flancul stâng, bulgarul a avut probleme să se impună până acum la FCSB, din pricina competiției de la mijlocul terenului. Totodată, Dennis Man va fi mai mult ca sigur titular în flancul drept, în locul lui Mihai Roman, despre care Becali a spus că a insistat să îl aducă în mod special pentru sezonul european și care este dorit înapoi de FC Botoșani, după cum a anunțat exclusiv FANATIK.RO.

Echipe probabile:

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planici, Bălașa, Al. Stan – Zlatinski, J. Morais – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Gnohere
Rezerve: A. Vlad – Nedelcu, L. Filip, Ov. Popescu, Rusescu, M. Roman II, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Dunărea Călărași: Straton – Gligorov, Dobrosavlevici, Șandru, Ispas – C. Pușcas, Mezu – C. Simion, S. Pană, Kanda – V. Alexandru
Rezerve: C. Lungu – S. Cucu, V. Munteanu, Mendy, Mediop, Șeroni, Honciu
Antrenor: Dan Alexa

FCSB – Dunărea Călărași, etapa 9 Liga 1 Betano – cote și ponturi la pariuri

Casele de pariuri văd FCSB drept mare favorită pentru câștigarea partidei cu Dunărea Călărași. Astfel, roș-albaștrii au cota 1.38 la victorie, în timp ce Dunărea are numai cota 10. Un egal este cotat la 4.45.