Fotbal intern

EXCLUSIV. Panică în vestiar! Încă 3 stelişti pe lista amantei lui Popescu

Vestiarul formaţiei FCSB stă pe un butoi de pulbere, după ce Ada Hululei, femeia care susţine că a fost amanta lui Ovidiu Popescu, a fost bătută de către Alina, soţia stelistului transferat...
07.11.2017 | 00:02

Vestiarul formaţiei FCSB stă pe un butoi de pulbere, după ce Ada Hululei, femeia care susţine că a fost amanta lui Ovidiu Popescu, a fost bătută de către Alina, soţia stelistului transferat de la ACS Poli Timişoara, care a fost ajutată de nevasta căpitanului Mihai Pintilii, Gabriela. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Toată scena a avut loc în pauza meciului disputat de FCSB contra israelienilor de la Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, pe Arena Naţională, joi, în Grupa G a Europa League. Alina Popescu şi Gabriela Pintilii au prins-o pe Alexandra Georgiana la una dintre băile din zona vip de la Arena Naţională şi au bătut-o – vezi detalii şi FOTO aici. Deşi Gigi Becali şi Ovidiu Popescu au negat cele declarate de tânăra brunetă care susţine că este amanta jucătorului, FANATIK.RO a aflat că alţi trei fotbalişti din lotul lui Nicolae Dică stau cu sufletul la gură, dar şi ce planuri are Ada Hululei pentru a se răzbuna.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ada Hululei, amanta mai multor jucători din lotul FCSB-ului?!

Conform informaţiilor obţinute de FANATIK.RO, Ovidiu Popescu nu este singurul jucător din lotul FCSB-ului care s-a iubit, fără ştirea soţiei, cu Ada Hululei. Bruneta care s-a ales cu mai multe traumatisme, atât la nivelul capului, cât şi al membrelor, nu ar fi trecut doar prin patul lui Ovidiu Popescu, ci şi a altor trei jucători din lotul lui Nicolae Dică, care şi ei sunt căsătoriţi şi se tem că vor avea probleme din cauza escapedelor avute cu Ada Hululei! Dovada faptului că tânăra avea “relaţii” destul de bune cu jucătorii lui Gigi Becali este şi faptul că aceasta a fost prezentă în ultimele trei luni la toate meciurile FCSB-ului, primind invitaţii în zona vip de la stelişti.

Amanta steliştilor va merge la TV pentru a se răzbuna

După bătaia pe care a încasat-o în pauza meciului FCSB – Hapoel Beer Sheva, în toaleta de la Arena Naţională, Ada Hululei s-a decis să se răzbune. Astfel, conform informaţiilor FANATIK.RO, tânăra a ajuns la un acord cu o cunoscută emisiune de tip tabloid, iar săptămâna viitoare va vorbi despre aventurile pe care le-a avut cu jucătorii echipei antrenate de Nicolae Dică fără ocolişturi, toate acestea în schimbul unei sume de câteva mii de euro!

Gnohere, căutat de fane la baza din Berceni

Ovidiu Popescu nu este singurul care a avut probleme cu soţia din cauza femeilor. Se pare că şi Harlem Gnohere, atacantul francez din lotul FCSB, a avut parte de discuţii aprinse cu nevasta din cauza “fanelor” care nu au ezitat să-l caute. În urmă cu mai bine de două luni, Harlem Gnohere, atacantul transferat de la FC Dinamo Bucureşti în schimbul sumei de 250.000 de euro, a fost căutat de o tânără la baza sportivă a FCSB-ului din Berceni care dorea să discute cu vârful francez. Toată întâmplarea a ajuns la urechile soţiei lui Gnohere, care a pus piciorul în prag.

Cine este Ada Hululei, amanta lui Ovidiu Popescu

Ada Hululei, femeia care a trăit o scurtă aventură cu Ovidiu Popescu, dar şi cu alţi jucători din lotul FCSB-ului, s-a născut în Piatra Neamţ, are 22 de ani şi a venit la Bucureşti pentru a urma Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară. Pe site-urile de socializare, Ada este prietenă cu mai mulţi fotbalşti din lotul lui Nicolae Dică, dar şi din Liga 1 Betano. Astfel, Vlad Achim, Bogdan Chipirliu, Bogdan Gavrilă, Bogdan Planic, Bucşa Dan, Casap Casap, Dan Albes, Dragoş Nedelcu, George Ganea, Gavrilaş George, Mario Mihai, Gabi Matei, Mateiu Alex, Şeroni Alin, Simon Gabriel.

“Am fost agresată de soţia unuia dintre fotbaliştii de la FCSB, mai exact soţia lui Ovidiu Popescu, Alina. Am avut o aventură cu el, iar ea s-a răzbunat prin această agresiune fizică. M-a prins la baie, m-a luat prin surprindere, m-a tras de păr. Mi-am rupt unghiile în toată nebunia aia, mi-a dat cu pumnul în faţă, mi-a spart buza, la cap am lovituri şi am mers la spital”, a declarat Ada Hululei, conform spynews.

1.300.000 de euro este cota lui Ovidiu Popescu, conform transfermarkt