Fotbal intern

FCSB e Steaua? Verdictul lui Mirel Rădoi: “Evident că le spun”

23.08.2018 | 16:07
FCSB e Steaua Verdictul lui Mirel Rădoi! Selecţionerul naţionalei de tineret, pe vremea când o antrena pe FCSB

Mirel Rădoi a dat verdictul în privinţa războiului dintre cele două echipe şi spune că pentru el FCSB e Steaua şi explică şi care sunt motivele pentru care vede în echipa lui Gigi Becali continuatoarea clubului care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

“Mă opresc oamenii, de cele mai multe ori mă întreabă dintre cele două Stele, cu care ţin cu Steaua sau cu FCSB. Evident că le spun că pentru mine FCSB este Steaua pentru că este echipa la care am avut continuitate, este echipa la care am jucat.

FCSB e Steaua?

Sunt şi faze mai nostime, sunt părinţi care vor să facă poze şi le spun copiilor: “ştiţi cine este el?” Şi copiii zic: “nu”. El este Mirel Rădoi, dar ei nu mai ştiu şi este normal pentru că ei ştiu generaţia Chipciu, Stanciu, Popa, Chiricheş, cei care au câştigat cu Chelsea, cu Ajax. E normal pentru ei să fie aşa, dar sunt momente nostime”, a spus Mirel Rădoi pentru prosport.ro.

Fostul antrenor de la FCSB, în prezent selecţioner al echipei naţionale de tineret, a vorbit şi despre duelurile echipelor româneşti din play-off-ul Europa League, Dudelange – CFR Cluj, Rapid Viena – FCS: “Sperăm cu toţii şi atât ei, cât şi CFR. Eu am fost şi am văzut meciul direct dintre Rapid Viena şi Slovan Bratislava şi o spun mai cu jumătate de gură că Rapid Viena este cea mai bună echipă dintre toate cu care a jucat Steaua până acum, Rudar sau Hajduk. Va fi un joc destul de complicat pentru ei şi sper ca ei şi Nicolae Dică să îi facă pe jucători să înţeleagă importanţa acestui meci pentru că vor beneficia de o atmosferă destul de ostilă, pe un teren care îi poate avantaja, dar o echipă care ca şi intesitate a jocului are o intensitate destul de ridicată şi sper ca Steaua să se ridice la nivelul acestei partide”, a mai spus Mirel Rădoi, care a mai discutat şi despre modul în care Andrei Ivan sărbătoreşte reuşitele. Jucătorul evoluează acum la Rapid Viena a şi promis că va face din nou o tumbă dacă va marca, însă Rădoi spune că i se pare foarte periculoasă:

“E periculos ce face Ivan”

“Chiar este, eu i-am spus şi o să-i mai zic, eu nu aş putea să fac aşa pentru că s-ar putea să fi făcut tumba, dar un genunchi să se ducă în dreapta, iar unul în stânga. Sper să nu aibă vreo problemă, dar i-am zis, în meciul cu Portugalia o să încercăm să aducem o bucată de burete şi după fiecare gol să poţi să aterizezi şi să nu avem niciun fel de probleme. E periculos, dar să ştiţi că sunt astfel de clauze. Eu am avut un coleg la echipă, la Al Ain, care la fel, celebra golul cu astfel de moment, şi când a venit la club i s-a pus clauză să nu mai reacţioneze în acel mod”, a mai spus Rădoi pentru aceeaşi sursă.

FCSB e Steaua Verdictul lui Mirel Rădoi! Selecţionerul naţionalei de tineret, în timpul unei şedinţe de pregătire la FCSB
FCSB e Steaua Verdictul lui Mirel Rădoi! Selecţionerul naţionalei de tineret, în timpul unei şedinţe de pregătire