Fotbal intern

FCSB, egala Stelei în Liga Elitelor! Fanii lui CSA, ironii la adresa roș-albaștrilor. VIDEO+FOTO

10.03.2019 | 15:49
FCSB egala Stelei in Liga Elitelor Fanii lui CSA ironii la adresa rosalbastrilor VIDEOFOTO

FCSB a fost egala Stelei într-un meci jucat în Liga Elitelor U19, duminică, 10 martie. Partida dintre cele două rivale s-a terminat 3-3, după ce în tur gazdele de azi s-au impus cu 4-1. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

FCSB, egala Stelei în Liga Elitelor

CSA Steaua a început foarte bine derby-ul cu FCSB 19, pe stadionul echipei finanțate de Gigi Becali de la baza sportivă din comuna Berceni. Formația Armatei a înscris de două ori în prima repriză, dar FCSB și-a revenit după pauză și a restabilit egalitatea, scor 2-2. Steaua a marcat din nou și a condus până înainte de finalul partidei, dar FCSB a stabilit scorul final, 3-3. VEZI VIDEO MAI JOS!

FCSB a avut un meci dificil cu CSA Steaua, toate acestea după ce oficialii echipei finanțate de Gigi Becali au decis ca Robert Ion, Ovidiu Horșia și Cristian Dumitru au fost trimiși să joace pentru Academica Clinceni, iar Tudor Moldovan, Daniel Toma și Emilian Pacionel au ajuns la Farul. Mai mult, Ianis Stoica a fost cedat la Dunărea Călărași. Toți aceștia au făcut parte din lotul FCSB-ului din sezonul trecut al Ligii Elitelor.

Ironii pe Facebook

Meciul dintre FCSB și CSA Steaua din Liga Elitelor le-a permis fanilor echipei Armatei să lanseze o serie de ironii. Pe pagina de Facebook al Asociației Steliștilor 1947 a apărut un mesaj prin care FCSB este atacată. „FC FCSB TV are onoarea de a transmite pentru prima dată, în direct, un meci al Stelei”.

FCSB U19 se află pe locul 5 în clasament, cu 17 puncte, iar CSA Steaua ocupă poziția a 6-a, cu 12 puncte. Clasamentul este condus de Dinamo, echipă care a adunat 25 de puncte, urmată de Viitorul, 22 puncte, dar rezultatele celor două din meciurile de azi nu au fost anunțate până acum.