FCSB, emoții înaintea meciului de la Giurgiu! Măsurile luate de DSP după focarul de la Astra. Exclusiv

EXCLUSIV FANATIK
Bogdan Ciutacu   
în FCSB
01/11/2020, 22:25
FCSB, emoții înaintea meciului de la Giurgiu! Măsurile luate de DSP după focarul de la Astra. Exclusiv EXCLUSIV FANATIK
FCSB, emotii inaintea meciului de la Giurgiu! Măsurile luate de DSP dupa focarul de la Astra. Exclusiv

Chindia Târgoviște și FCSB vor disputa ultimul meci al etapei pe stadionul Astrei Giurgiu, unde a izbucnit un focar de coronavirus, iar jucătorii lui Toni Petrea stau cu sufletul la gură înainte de meciul în care vor fi intra pe teren din postura de oaspeți.

Gazonul de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești este menajat pentru meciurile echipei naționale, iar Chindia Târgoviște va trebui să dispute meciurile de pe teren propriu la Giurgiu.

FANATIK a încercat să contacteze DSP Giurgiu pentru a obține ultimele informații despre măsurile luate înainte de acest meci, dar nimeni nu a răspuns la telefon pe niciunul dintre numerele publicate pe site.

Bogdan Mara, confirmă FANATIK: Vestiarele de la Giurgiu au fost dezinfectate, precum și alte spații

FANATIK nu a reușit să intre în contact cu DSP Giurgiu pentru a confirma informațiile, așa că l-a contactat pe directorul sportiv al Astrei Giurgiu, Bogdan Mara, care a declarat că DSP Giurgiu a dezinfectat vestiarele și diverse alte spații de pe stadionul ,,Marin Anastasovici” din Giurgiu: ,,Da, s-au dezinfectat vestiarele și spațiile comune, dar ideea este că nu au fost jucătorii la Giurgiu! Echipa noastră se antrenează la Ploiești și a venit la Giurgiu doar pentru meciul cu Poli Iași și a trecut o săptămână de atunci. Și la Ploiești au venit de la DSP, au dezinfectat. Repet, la Giurgiu echipa nu a fost deloc!”, a declarat directorul sportiv în exclusivitate pentru FANATIK.

Astfel, atât jucătorii Chindiei, care vor fi ,,gazde”, cât și cei de la FCSB se vor putea concentra în liniște, exclusiv pe meci, deoarece riscurile unei noi infectări sunt extrem de mici, după ce au fost luate toate măsurile de precauție.

Ba mai mult, Bogdan Mara a explicat pentru FANATIK că jucătorii sau oficialii Astrei nu au mai fost la Giurgiu de la meciul cu Poli Iași, de pe 24 octombrie, câștigat cu 4-0, deoarece echipa se antrenează doar la Ploiești și vine acolo doar în ziua meciului. Astfel, directorul sportiv al giurgiuvenilor consideră că nu există niciun risc pentru cele două formații, deoarece focarul de coronavirus nu a pornit de la Giurgiu.

Chindia Târgoviște forțată să dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul din ,,Marin Anastasovici” din Giurgiu

Lucrările la stadionul din Târgoviște se defășoară foarte lent, iar Chindia mai are de așteptat până se va muta pe propriul stadion, pe care tocmai s-a montat gazonul, în timp ce tribunele abia au fost dărâmate și va juca meciurile considerate pe teren propriu la Giurgiu, după ce au ajuns la o înțelegere cu cei de acolo.

Autoritățile locale din Ploiești au luat decizia să întrerupă colaborarea cu Chindia Târgoviște, pentru a întreprinde lucrări de întreținere la gazon, care a fost destul de întrebuințat la meciul naționalei cu Austria.

După ce gazonul de pe National Arena a cedat și a fost din nou schimbat, FCSB a fost nevoită să își dispute meciurile de pe teren propriu la Giurgiu, unde a jucat în mai multe rânduri în postura de gazdă, chiar și partide din cupele europene, ultimul meci disputat pe stadionul ,,Marin Anastasovici” fiind cu Slovan Liberec, când roș-albaștrii au fost eliminați după ce au avut mai mulți jucători infectați cu coronavirus.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – FCSB: 1,44 este cota pentru „total goluri: 0-3”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×