Sport

FCSB a evoluat fără sponsor principal pe tricou! Falimentul City Insurance i-a afectat pe roş-albaştri

FCSB evoluează fără sponsor principal pe tricou în meciul cu CS Mioveni după falimentul celor de la City Insurance, care virau 1,5 milioane de euro pe an echipei lui Gigi Becali.
16.10.2021 | 21:29
FCSB a evoluat fara sponsor principal pe tricou Falimentul City Insurance ia afectat pe rosalbastri
FCSB evoluează fără sponsor principal pe tricou! Falimentul City Insurance îi afectează pe roş-albaştri. Sursa foto: captură Digisport
ADVERTISEMENT

FCSB are tricouri noi după pauza meciurilor naţionale. Roş-albaştrii nu mai au sponsor principal pe tricourile de joc, după falimentul firmei de asigurări, City Insurance, care era principalul partenere al roş-albaştrilor.

FCSB evoluează fără sponsor principal pe tricou!

În meciul cu CS Mioveni, cei de la FCSB nu mai au niciun sponsor principal pe partea din faţă a tricourilor. Pe echipament au rămas firma de pariuri Betano, sponsor poziţionat pe spatele tricourilor şi Walter Tosto, pe mâneca stângă.

ADVERTISEMENT

Angajamentul cu City Insurance mai era valabil încă patru ani, însă firma de asigurări a intrat în faliment şi FCSB are de suferit în urma acestui fapt. În următorii patru ani, roş-albaştrii ar fi trebuit să încaseze 6 milioane de euro.

Gigi Becali, în urmă cu doi ani: “Eu încasez patru milioane de euro pe an, doar de la sponsori”

Gigi Becali a anunţat în anul 2019 că încasează aproximativ patru milioane de euro pe an de la sponsori, City Insurance fiind societatea care oferea cea mai mare sumă pentru a fi prezent pe echipamentul roş-albaştrilor:

ADVERTISEMENT

”Eu încasez patru milioane de euro pe an, doar de la sponsori. Numai de pe tricou iau trei milioane. Un milion de la Betano ca să le trec numele pe spate.

Un milion și jumătate iau de la City Insurance, cei de pe fața tricoului, încă 500.000 de la ceilalți. Plus că mai iau în jur de un milion de la restul”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cât de repede vor găsi cei de la FCSB un nou sponsor principal, care va trebui să vină cu o sumă similară firmei City Insurance, ceea ce înseamnă aproximativ 1,5 milioane de euro.

Mitică Dragomir: „Îl doare în pălărie pe Gigi că nu o să-i mai aibă pe ăştia sponsori. Nici nu vă imaginaţi câtă avere are Gigi”

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a spus că Gigi Becali nu trebuie compătimit pentru această pierdere şi nici măcar nu are nevoie de un alt sponsor, în condiţiile în care are o avere impresionantă:

ADVERTISEMENT

„Îl doare în pălărie pe Gigi că nu o să-i mai aibă pe ăştia sponsori. Nici nu vă imaginaţi câtă avere are Gigi. Nu-şi poate imagine cineva vreodată ce avere Gigi.

Să mai găsească alt sponsor? Pentru ce? El este principalul sponsor, el dă toţi banii acolo”, a spus Dumitru Dragomir la auzul veştii că FCSB îşi pierde principalul sponsor.

Firma de asigurări City Insurance a avut nu mai puţin de 3 milioane de clienţi, adică 45% din piaţa asigurărilor RCA în România. Falimentul companiei a fost declarat la finalul lunii septembrie.

  • 1.500.000 de euro încasa anual FCSB de la City Insurance
  • 3.000.000 de români au poliţa RCA de la firma de asigurări intrată în faliment

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: