Fotbal intern

FCSB, excludere din campionat sau amendă uriașă! Ce greșeală a făcut Gigi Becali

29.01.2019 | 12:59
FCSB excludere din campionat sau amenda uriasa Ce greseala a facut Gigi Becali

FCSB nu are liniște și echipa antrenată din această iarnă de Mihai Teja riscă acum excluderea din campionat sau o amendă uriașă! Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a fost cel care a anunțat că gruparea lui Gigi Becali ar putea avea de suferit după ce patronul a bifat un nou derapaj verbal. Fotbalul feminin a fost cel incriminat de data aceasta de latifundiarul din Pipera.

FCSB, excludere din campionat sau amendă uriașă! Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
FCSB riscă excluderea din campionat din cauza declarațiilor făcute de patron

FCSB, excludere din campionat sau amendă uriașă!

Gigi Becali a declarat că nu înțelege fotbalul feminin și a amenințat că-și retrage echipa din campionat dacă UEFA îl va obliga să înființeze o formație compusă din fete.  Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la ideile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonosesc pe femei, a precizat Gigi Becali.

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano