Primele declaraţii ale lui Simone Inzaghi după conflictul din vestiar

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
09/02/2018, 18:33
Primele declaraţii ale lui Simone Inzaghi după conflictul din vestiar

Inzaghi şi mijlocaşul Felipe Anderson au fost gata să se ia la bătaie la vestiare după înfrângerea din Serie A cu Genoa. Brazilianul i-a reproşat tehnicianului faptul că mereu se ia de el, iar răspunsul antrenorului a fost: ”Nu vei mai juca niciodată pentru mine!”.

”S-au spus lucruri inexacte. Nu a intrat în joc aşa cum ar fi trebuit să o facă, dar e mult să spunem că înfrângerea cu Genoa e din vina lui. Toţi suntem vinovaţi, eu în primul rând. Dar Felipe e un patrimoniu al clubului, mereu l-am protejat, iar acum nu e liniştit şi am preferat să-l las să se pregătească separat”, a declarat Inzaghi.

Inzaghi a anunţat că Nani va fi titular cu FCSB

”Ştie ce trebuie să facă, iar atunci când va reveni, va şti să facă ce trebuie. Ştie că mereu l-am folosit, dar e foarte sensibil. Trebuie să aibă o altă atitudine, însă noi îl vom aştepta. Se va întoarce când va fi liniştit, pentru că are calitate şi ne poate ajuta să câştigăm meciuri. Nu e convocat din motive tehnice”, a precizat tehnicianul italian.

Simone Inzaghi a lăsat de înţeles că portughezul Nani va fi titular în meciul cu FCSB: ”Se simte bine, e un profesionist desăvârşit şi mă pune mereu în dificultate. Dacă mâine nu va juca de la început, o va face cu FCSB”.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.