Fotbal intern

FCSB face tot posibilul să scape de Lukasz Gikiewicz. Și-a filmat antrenamentul și a fost penalizat de oficiali

07.10.2019 | 10:13
Cosmin Frăsinescu într-un duel cu Lukasz Gikiewicz în meciul dintre Poli Iași și FCSB. Oficialii vicecampioanei fac tot posibilul să scape de polonez. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB face tot posibilul să scape de Lukasz Gikiewicz, jucător despre care FANATIK anunța că a dispărut de la echipă înaintea meciului jucat de FCSB cu CFR Cluj, scor 0-0, duel care a avut loc pe 22 septembrie. Oficialii au decis să îi trimită notificări, iar contractul i se va rezilia dacă atacantul nu își va respecta înțelegerea.

FCSB face tot posibilul să scape de Lukasz Gikiewicz

Toate aceste decizii fac parte din strategia roș-albaștrilor de a scăpa de atacantul polonez care a refuzat rezilierea înțelegerii. Mai mult, Lukasz Gikiewicz a fost luat la țintă de către oficialii de la FCSB și pentru că și-a filmat câteva antrenamente susținute sub comanda lui Dacian Nastai, antrenorul desemnat de FCSB să se ocupe de polonez, anunță gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Lukasz Gikiewicz a filmat o parte din ședințele de pregătire, toate acestea pentru a avea o dovadă că a participat la antrenamentele de la FCSB și pentru a nu fi sancționat de către oficialii vicecampioanei României pentru neprezentare. Deși a apelat la această metodă, sursa citată mai sus anunță că conducerea i-a întocmit un referat cu propunere de amendă pentru că a folosit telefonul mobil pe terenul de antrenament.

Lukcasz Gikiewicz și Breeveld în meciul Poli Iași - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Lukcasz Gikiewicz și Breeveld în meciul Poli Iași – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

50 de euro amendă pentru Gikiewicz

Conform regulamentului de la FCSB, oficialii vicecampioanei României îi pot lua lui Lukasz Gikiewicz 50 de euro pentru că a folosit telefonul pe terenul de antrenament. Suma este una mică, dar face parte dintr-o nouă încercare de a-l șicana pe atacantul polonez și a-l face pe acesta să își rezilieze înțelegerea. Aceasta nu este singura metodă prin care roș-albaștrii încearcă să scape de polonez. Oficialii i-au luat mașina Kie și i-au dat un Matiz vechi și i-au transmis că nu mai poate să stea în cantonamentul de la Berceni.

ADVERTISEMENT

„Gikiewicz nu a corespuns din punct de vedere fotbalistic, antrenorul Vintilă a hotărât că polonezul nu se mai poate antrena alături de cei 24 de jucători din lot. A primit un program săptămânal de antrenamente, la care însă n-a mai participat” – Narcis Răducan, director sportiv FCSB