Sport

FCSB face transferuri după accidentarea gravă a lui Iulian Cristea dezvăluită de Fanatik! Anunțul lui Gigi Becali. Exclusiv

Iulian Cristea s-a accidentat grav în meciul Muntenegru - România 0-2 şi va lipsi 6 luni de pe gazon. FCSB este în criză de fundaşi centrali, iar Gigi Becali a declarat că va face transferuri.
05.06.2022 | 13:29
FCSB face transferuri dupa accidentarea grava a lui Iulian Cristea dezvaluita de Fanatik Anuntul lui Gigi Becali Exclusiv
Iulian Cristea şi Gigi Becali. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulian Cristea s-a accidentat la prima fază a meciului dintre Muntenegru şi România. După doar 11 minute, fotbalistul celor de la FCSB a părăsit terenul. Iar diagnosticul a fost unul crunt, ruptură de ligament încrucișat anterior şi o pauză de 6 luni de pe gazon, aşa cum FANATIK a anunţat.

FCSB face transferuri după accidentarea gravă a lui Iulian Cristea dezvăluită de Fanatik: “O să vină un fundaş central, cu siguranţă”

Gigi Becali a declarat pentru FANATIK că acum este nevoit să facă transferuri, având în vedere că Iulian Cristea va lipsi pentru o perioadă lungă de pe gazon: “Deci lipseşte 6 luni? Suntem obligaţi să facem transferuri. O să vină un fundaş central, cu siguranţă”.

ADVERTISEMENT

De la FCSB au plecat în această vară Andrei Miron şi Paulo Vinicius, astfel că roş-albaştrii au rămas cu un singur stopper valid în lot după accidentarea lui Cristea: Denis Haruţ, proaspăt revenit de la Botoşani.

În criză de fundaşi centrali, roş-albaştrii se gândesc să îl reprofileze pe Dragoş Nedelcu, cel care se va întoarce după un împrumut. În mijlocul apărării poate fi folosit şi Ovidiu Popescu, în caz de forţă majoră.

ADVERTISEMENT

“Edi Iordănescu este mai deştept decât toată lumea. Aşa se dă. Toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător”

Patronul celor de la FCSB nu a ratat prilejul să îl înţepe pe selecţioner pentru că l-a folosit pe Iulian Cristea pe postul de mijlocaş defensiv, în condiţiile în care la FCSB a jucat doar fundaş central:

“Edi Iordănescu este mai deştept decât toată lumea. Aşa se dă. Acum nu vreau să critic, dar toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător?

ADVERTISEMENT

Joacă acolo cu Răzvan Marin, cu Alexandru Cicâldău, cu închizători de meserie. Păi Darius Olaru nici nu avea cu cine să joace la mijlocul terenului. Cu cine să joace? Cu Alexandru Creţu?”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

România, trei meciuri în următoarele nouă zile

România are trei meciuri de disputat în următoarele 9 zile, în Liga Naţiunilor. Marţi, de la 21:45, “tricolorii” vor evolua în Bosnia, iar apoi urmează două meciuri pe teren propriu, cu Finlanda şi returul cu Muntenegru.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea s-a accidentat la prima fază a meciului cu Muntenegru. În minutul 2, fotbalistul a aterizat greşit după o săritură la cap. A încercat să revină, însă nu a putut rezista decât până în minutul 12, când a fost înlocuit cu Alexandru Creţu.

  • 1 fundaş central de meserie mai are FCSB: Denis Haruţ
  • 6 luni va sta pe bară Iulian Cristea

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT