Fotbal intern

FCSB, fără Florin Tănase în partida de la Botoșani. A luat al patrulea galben și va fi suspendat

04.05.2021 | 00:23
FCSB fara Florin Tanase in partida de la Botosani A luat al patrulea galben si va fi suspendat
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut două puncte pe finalul partidei cu CFR Cluj, după ce Andrei Burcă a reușit să egaleze în prelungirile partidei de la Giurgiu. În plus, Toni Petrea a rămas și fără Florin Tănase pentru partida din deplasare cu FC Botoșani.

Florin Tănase a primit un cartonaș galben după ce l-a lovit cu cotul pe Andrei Burcă la un duel aerian din minutul 32. Pentru el este al patrulea avertisment pe care îl primește în aceste prime cinci etape din play-off.

ADVERTISEMENT

Se anunță o pierdere foarte mare pentru FCSB pentru partida de la Botoșani. Florin Tănase este golgheterul campionatului, a marcat 19 goluri în sezonul regulat și alte trei în play-off.

Florin Tănase a luat galben după ce l-a lovit cu cotul pe Andrei Burcă. Decizia lui Radu Petrescu a fost corectă

Florin Tănase a primit cartonașe galbene în partidele cu FC Botoșani, Sepsi și Universitatea Craiova, înaintea celui pe care l-a încasat cu CFR Cluj, la Giurgiu.

ADVERTISEMENT

În privința avertismentului primit în partida contra CFR Cluj lucrurile sunt cât se poate de clare. Constantin Zotta, expertul Telekom Sport, a considerat că decizia lui Radu Petrescu este una corectă.

“Lovitura este una puternică, iar Tănase chiar se uită spre adversar înainte să lovească. Cel puțin galben la această fază. Până la urmă cred că este decizia corectă. Pentru că nu ține cotul atât de îndoit încât să provoace daune mai mari adversarului”, a explicat Constantin Zotta.

ADVERTISEMENT

Problemele FCSB în ofensivă sunt uriașe. Mai ales că nici Florinel Coman nu poate fi folosit la Botoșani. De asemenea, Olimpiu Moruțan a acuzat probleme fizice în partida de luni de la Giurgiu. Iar Darius Olaru a revenit, dar este încă departe de cea mai bună formă.

FCSB, foarte mulți jucători indisponibili pentru partida de la Botoșani. Ce variante are la dispoziție Toni Petrea

Ante Vukusic, jucător adus în iarnă, și Alexandru Buziuc, jucător care în 2020 a evoluat mai mult la echipa a doua, în Liga 3, ar putea fi soluții. Dar nu sunt pe placul lui Gigi Becali. Mai ales primul.

ADVERTISEMENT

FCSB are probleme și pe faza defensivă, mai ales că Andrei Miron s-a accidentat în partida contra celor de la CFR Cluj. Problemele au părut destul de serioase, pare greu de crezut că va fi recuperat până joi, când este programat jocul de la Botoșani.

FCSB rămâne pe locul 2 în Liga 1, după 1-1 cu CFR Cluj pe propriul teren. La două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Partida de la Botoșani este prima din retur în play-off. FCSB s-a impus acasă, scor 2-1.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,18 este cota pentru „1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT