Fotbal intern

FCSB, fără Planic și Cristea în prima etapă din play-off! Cei doi fundași centrali sunt suspendați

24.02.2020 | 13:11
FCSB fara Planic si Cristea in prima etapa din playoff Cei doi fundasi centrali sunt suspendati
ADVERTISEMENT

FCSB va juca în prima etapă din play-off fără fundaşii centrali Bogdan Planic și Iulian Cristea, care sunt suspendaţi.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB câștigă titlul: 6.00. Vezi aici toate cotele!


FCSB, fără Planic și Cristea în prima etapă de play-off

FCSB nu va putea conta pe serviciile lui Bogdan Planic și Iulian Cristea, suspendați, în prima etapă din play-off și speră. Bogdan Vintilă va fi nevoit să înceapă cu Andrei Miron în apărare, urmând să se decidă cine va juca lângă acesta.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic va fi suspendat pentru că a primit cartonaș galben în meciul cu Chindia, chiar dacă toate cartonașele galbene vor fi șterse la finele sezonului regulat, fundașul celor de la FCSB va fi suspendat pentru că se află la al 7-lea avertisment oficial.

Iulian Cristea își așteaptă în continuare suspendarea, după ce a fost eliminat în derby-ul cu Dinamo pentru că l-a lovit cu piciorul în față pe sârbul Perovic.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali speră ca FCSB să recupereze punctele față de CFR Cluj

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a declarat că speră ca echipa sa să recupereze punctele distanță față de CFR Cluj, însă este conștient că nu va fi ușor: Dacă suntem cu adevărat o echipă, putem să recuperăm punctele, patru puncte nu sunt multe. Problema e că ei sunt mult mai puternici.

CFR-ul a avut noroc, Craiova a avut două bare, iar golurile au fost cadouri. Eu zic că poate nu o să-i țină norocul toată viața”.

ADVERTISEMENT

„Nu angajez niciun psiholog, la mine psihologul e Iisus Hristos. El le dă mintea și să joace mai bine, cum să lucreze om pe om. Noi trebuie să avem rugăciune și așa vom izbăvi. Dacă Vintilă vrea un psiholog, să-l angajeze la echipa lui, aici la mine, nu avem nevoie de așa ceva. Psihologul nostru e Hristos!”, a mai spus Gigi Becali.

  • 44 de puncte este punctajul pe care FCSB l-a acumulat la sfârșitul sezonului regulat