Sport

FCSB – Farul Constanţa 2-3, de la 2-1 în minutul 90+4. Hagi, nașul lui Gigi Becali! Super antrenorul l-a umilit pe antrenorul-comedie de la palat

FCSB - Farul Constanţa 2-3, în etapa 23 din SuperLiga, trupa lui Gică Hagi reușind să întoarcă rezultatul în minutele suplimentare.
29.01.2023 | 21:02
FCSB  Farul Constanta 23 de la 21 in minutul 904 Hagi nasul lui Gigi Becali Super antrenorul la umilit pe antrenorulcomedie de la palat
Borza înscrie în minutul 90+6, iar Farul câștigă cu 3-2 după ce era în deficit cu două minute înainte.
ADVERTISEMENT
29-01-2023
16:59

FCSB - Farul Constanța 2-3 (Cordea 47, Compagno 58 - penalty/ Alibec 56, Omrani 90+5 - autogol, Borza 86)

Vezi aici cele mai importante faze

Min.90+6: GOOOL Farul. Borza dă lovitura și Farul întoarce rezultatul.

Min.90+5: GOOOL Farul. Fază confuză în careul gazdelor și mingea intră în poartă, trimisă de Omrani.

Min.90+3: Alibec execută 

Min.90: Alibec scapă singur, pe contraatac, Dawa îl oprește prin fault și este eliminat. 

Min.80: Octavian Popescu este înlocuit de Oaidă.

Min.78: Enes Sali șutează la colțul scurt, scoate Târnovanu.

Min.71: Acțiune personală a lui Miculescu, acesta trece în slalom de mai mulți jucători ai Farului, centrează în spate, iar Octavian Popescu înscrie. Faza este analizată de VAR. Horațiu Feșnic anulează reușita pentru un ofsaid la Omrani.

Min.66: Grameni, Nedelcu și Louis Munteanu sunt înlocuiți cu Casap, Sali și Mazilu.

Min.61: Compagno și Cordea sunt înlocuiți de Omrani și Miculescu.

Min.58: GOOOL FCSB. Șut recuperează, pasează la Olaru, acesta îl deschide pe Cordea, care este faultat de M.Popescu. Compagno transformă penaltyul.

Min.56: GOOOL Farul. Alibec șutează senzațional, din lovitură liberă, de la peste 25 de metri, și înscrie la colțul lung.

Min.47: GOOOL FCSB. Florinel Coman intră din banda stângă, îi pasează lui Cordea, care finalizează la colțul lung.

Min.46: Startul reprizei secunde. Sorescu și Edjouma sunt înlocuiți de Pantea și Florinel Coman.

Min.45+3: Final de primă repriză.

Min.45+2: Octavian Popescu îi pasează lui Sorescu, acesta șutează spre poartă, dar Artean scoate în corner.

Min.42: Compagno este găsit excelent în careu, preia, dar șutul său este respins de Larie în corner.

Min.36: Baravykas este înlocuit cu Sârbu.

Min.35: Louis Munteanu scapă pe contraatac, șutează de la marginea careului, iar mingea lovește bara.

Min.32: Olaru îi pasează lui Sorescu, acesta centrează la marginea careului de 6 metri, iar Edjouma reia din prima, însă pe lângă.

Min.28: Și Nedelcu primește cartonaș galben (a șutat în minge după fluierul arbitrului) și va rata și el următorul joc.

Min.27: Borza îi ia locul lui Kiki.

Min.22: Alibec cade ușor în careu și protestează. Primește cartonașul galben și va lipsi în meciul cu Universitatea Craiova.

Min.16: Octavian Popescu este găsit de Edjouma la 12-13 metri, șutează către colțul lung, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min.13: Sorescu îl găsește pe Olaru, acesta centrează în fața porții, dar Compagno nu reușește să ajungă la balon și să finalizeze.

Min.6: Alibec șutează excelent, de la 18 metri, Târnovanu salvează cu un plonjon de excepție.

Min.4: Șut al lui Octavian Popescu de la 20 de metri, mingea trece puțin pe lângă.

Min.1: Start meci.

29-01-2023
15:52

FCSB - Farul, ora 19:00. Echipele de start

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Sorescu – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Oct. Popescu. Rezerve: A. Vlad – Fl. Coman, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu. Antrenor: Mihai Pintilii 

Farul: Aioani – Baravykas, Larie, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Nedelcu, Artean – Alibec, L. Munteanu, Grameni. Rezerve: Buzbuchi – Dan Sîrbu, Borza, Casap, Grobry, Sali, Mazilu, V. Morar, Mateus Barbosa. Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul FCSB – Farul Constanţa are loc duminică, 29 ianuarie, cu începere de la ora 19:00, în etapa 23 din SuperLiga. Este partida vedetă a rundei, între ocupantele locurilor 2, Farul, cu 45 de puncte şi respectiv 4, cu 41 de puncte şi totodată un nou episod din serialul meciurilor dintre finul Gigi Becali, patronul FCSB şi naşul Gică Hagi, acţionar şi antrenor la gruparea dobrogeană.

Unde se joacă meciul FCSB – Farul Constanţa

Întâlnirea FCSB – Farul Constanţa se dispută duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională din Buucreşti, cel mai mare stadion al ţării, în etapa 23 din SuperLiga. Cum vremea foarte rea din ultimele 48 de ore, ploaie, lapoviţă, ninsoare, când una când alta, s-a ameliorat este de aşteptat să fie prezenţi în tribune la acest meci mai bine de zece mii de spectatori, propoporţia covârşitoare fiind evident a fanilor bucureşteni.

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă un grup de suporteri ai marinarilor vor veni de la Constanţa, dar numărul lor va fi unul nesemnificativ, undeva până în o sută de oameni, pentru a conta prea mult în acustica de pe Arena Naţională. În general FCSB a beneficiat cam la fiecare meci de acasă, din SuperLiga, de un număr destul de mare de spectatori, pentru media din SuperLiga.

Cine transmite la TV partida FCSB – Farul Constanţa

Partida FCSB – Farul Constanţa se joacă duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională din Capitală, în cadrul etapei 23 din SuperLiga, fiind cel mai interesant meci al acestei runde şi va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

După amalgamul de ploaie, lapoviţă şi ceva ninsoare, care a făcut flească toate drumurile din Capitală duminică, 29 ianuarie vremea s-a mai aşezat puţin, dar este frig iar maxima zilei nu va trece de un grad. Acest lucru duce indiscutabil la situaţia ca la ora 19:00, ora de start a meciului, să avem temperatură de îngheţ, ceva în jur de minus două, minus trei grade. Arbitrul partidei a fost desemnat clujeanul Horaţiu Feşnic.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – Farul

FCSB va alinia în meciul cu Farul un unsprezece aproape similar celui din a doua repriză a meciului de la Sibiu, câştigat cu 1-0 în faţa lui FC Hermannstadt, cu excepţia fundaşului stânga, care va fi Pantea pentru că Radunovic este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Autorul golului de la Sibiu, Omrani, va intra de la început iar Compagno va rămâne pe bancă, deşi e golgeterul echipei.

ADVERTISEMENT

Farul are doar problema pentru a doua etapă consecutiv a absenţei unui titular din zona fundaşilor centrali, Mihai Popescu fiind suspendat în continuare. În rest Gică Hagi poate miza pe cei trei magnifici din atac, Alibec-Munteanu-Morar, pentru că Alexi Pitu a fost vândut la Bordeaux pentru 2 milioane euro.

Cote la pariuri la jocul FCSB – Farul Constanţa

Casele de pariuri ştiu că dobrogenii au cam fost victime când au vcenit la Bucureşti, pentru meciurile cu FCSB. Din acest motiv, deşi Farul e înainte în clasament şi va rămâne măcar cu un punct avans şi dacă va pierde cota gazdelor la victorie este de 1,90 iar cea a oaspeţilor este de 4,40. Şansă dublă X2 are cotă 1,70 iar un gol marcat de Farul ajunge la cota de 1,65.

ADVERTISEMENT

După ce echipa creată de Gică Hagi şi ajunsă chiar campioana României, Viitorul Constanţa a fuzionat acum două sezoane cu brandul judeţului, Farul, a existat un singur meci jucat între cele două la Bucureşti, meci încheiat cu 2-0 pentru FCSB. Hagi a jucat de multe ori cu Viitorul şi cu mici excepţii rezultatul a fost favorabil finului.

ADVERTISEMENT