Fotbal international

FCSB, favorită în fața lui Alashkert. Ce cotă are gruparea lui Gigi Becali pentru o victorie în turul 2 al Europa League

24.07.2019 | 09:27
FCSB favorita in fata lui Alashkert Ce cota are gruparea lui Gigi Becali pentru o victorie in turul 2 al Europa League

FCSB se va duela cu Alashkert în turul 2 preliminar al Europa League, iar elevii lui Bogdan Andone sunt favoriți în prima manșă care va avea loc joi, 25 iulie, de la ora 20.00, pe “Alashkert Stadium” din Erevan. FANATIK vă prezintă ce cotă are gruparea finanțată de Gigi Becalu pentru partida tur.

FCSB, favorită în fața lui Alashkert la casele de pariuri

Vicecampioana României este favorită clar să câștige prima manșă a turului 2 preliminar al Europa League cu Alashkert. O victorie a formației roș-albastre este cotată la 1.50 de casele de pariuri, în timp ce armenii au o cotă de 6.50 dacă se impun în fața FCSB-ului pe teren propriu. O remiză între cele două formații este cotată la 4.35.

Casele de pariuri au pus și cotele pentru echipa care se va califica în turul 3 preliminar al Europa League, acolo unde se va duela cu învingătoarea dintre Mlada Boleslav (Cehia) sau Ordabasy Shymkent (Kazahstan). Și aici favorită este FCSB. Gruparea lui Bogdan Andone are o cotă de 1.07, iar armenii 8.50.

Jucătorii lui Alashkert

Cotă de 4.60 pentru o victorie a FCSB-ului la mai mult de 3 goluri

Cota pentru o victorie a FCSB-ului în fața lui Alashkert la un singur gol diferență este de 3.55, iar la două ajunge la 4.45. În cazul în care vicecampioana României va câștiga la o diferență de 3 sau mai multe goluri, atunci cota este de 4.60.

Primul meci dintre Alashkert și FCSB din turul 2 preliminar al Europa League are loc joi, 25 iulie, de la ora 20.00. Returul se joacă pe 1 august de la ora 21.30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Dubla este transmisă de Pro TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.