Sport

FCSB – FC Argeş 3-2 în etapa a 12-a din SuperLiga. FCSB, al doilea succes din actuala ediție de campionat! Video

FCSB a câștigat cu un gol marcat pe final partida cu FC Argeș, scor 3-2. Urcă pe locul 13 în SuperLiga, dar speranțele la play-off se reaprind.
02.10.2022 | 21:33
FCSB  FC Arges 32 in etapa a 12a din SuperLiga FCSB al doilea succes din actuala editie de campionat Video
Compagno a reușit o dublă în jocul cu FC Argeș, partidă în care FCSB a obținut al doilea succes din actuala ediție de campionat. Foto: SPORTPictures
ADVERTISEMENT
02-10-2022
18:13

FCSB - FC Argeș 3-2 (Compagno 11, 64 - penalty, Cordea - 87 / Calcan 5, Garita 79)

Clasament SuperLiga

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+4: Șerban primește galben pentru fault asupra lui Compagno.

Min.90+3: Nikolov intră în locul lui Cordea.

Min.90+2: Galben pentru Oaidă.

Min.89: Cordea încearcă să mărească diferența, dar faza rămâne fără rezultat.

Min.87: GOOOL FCSB. Pantea centrează perfect pe bara a doua și Cordea reia cu capul în colțul lung.

Min.86: Octavian Popescu intră în locul lui Olaru.

Min.79: GOOOL FC Argeș. Contraatac rapid al lui FC Argeș, mingea ajunge la Garita, care îl fixează pe Tamm și șutează senzațional, cu dreptul. Mingea intră din bară, aproape de vinclu, în poartă.

Min.76: Intră Șerban și Donisa, ies Njike și Jakolis.

Min.73: Miculescu intră în locul lui Coman. Florinel Coman primește cartonaș galben înainte să iasă de pe teren pentru tragere de timp.

Min.67: Acțiune rapidă a gazdelor, Olaru șutează din lateral stânga, însă în plasa laterală.

Min.65: Calcan iese și intră Bertrand.

Min.64: GOOOL FCSB. Calcan l-a faultat pe Crețu. Inițial s-a acordat doar galben pentru jucătorul oaspeților, însă, la semnalizarea oficialilor VAR, se acordă penalty. Compagno transformă și face dubla.

Min.61: Dobroslavevici primește galben pentru un fault la Compagno.

Min.60: Meza Colli intră în locul lui Alceus.

Min.59: După o lovitură de colț, mingea ajunge la Tamm, care reia din voleu peste poartă.

Min.53: Pantea îl deschide pe Cordea, acesta îl întoarce pe Cestor, îi pasează lui Coman, dar acesta șutează, de la marginea careului, peste poartă.

Min.52: Crețu centrează, Cordea reia către poartă, din poziție centrală, dar fără un grad mare de periculozitate, iar Straton prinde.

Min.46: Oaidă și Pantea intră în locul lui Omrani și Șerban.

Min.45+3: Omrani execută bine o lovitură liberă de la 25 de metri, dar Straton scoate de sub bară. Lovitura de colț nu se mai execută.

Min.39: Crețu primește cartonaș galben pentru un henț.

Min.33: Alceus îl faultează pe Cordea și vede cartonașul galben.

Min.31: Olaru centrează, Compagno reia din voleu, prinde Straton.

Min.22: Coman îl deschide pe Omrani, care scapă singur, în poziție centrală, dar șutează în bară!

Min.21: Olaru primește o minge de la Coman, șutează de la marginea careului, iar Straton respinge.

Min.18: Garita trece de Tamm, încearcă să paseze, însă trimite slab, și defensiva FCSB rezolvă.

Min.15: Târnovanu ezită la o minge lungă, Garita trimite balonul pe lângă el, iar apoi cade, dar nu a existat vreun contact.

Min.11: GOOOL FCSB. Edjouma îl deschide excelent pe Compagno, care întoarce un adversar și șutează sec la colțul lung.

Min.5: GOOOL FC Argeș. Viana ține o minge în teren, argeșenii profită de deruta celor de la FCSB, mingea ajunge la Calcan, iar acesta finalizează superb, cu un șut în scurt, sub transversală.

Min.1: Startul meciului.

Echipele de start la meciul FCSB – FC Argeș

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Haruț, Tamm, S. Șerban – Cordea, Edjouma, Olaru – Omrani, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, R. Boboc, Nikolov, Oaidă, Pantea, Rusu. Antrenor: Nicolae Dică 

FC Argeș: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna – Njike, Alceus – Jakolis, Ișfan, Calcan – Garita. Rezerve: Greab – M. Constantin, Latovlevici, Raynov, Meza Colli, I. Șerban, G. Crețu, Betrand, Donisa. Antrenor: Andrei Prepeliță

Meciul FCSB – FC Argeş are loc duminică, 2 octombrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga. Situaţia bucureştenilor este una disperată în raport cu pretenţiile şi obiectivele lor, având doar 8 puncte şi aflându-se pe un incredibil loc 14, poziţie de baraj pentru evitarea retrogradării. Piteştenii sunt pe locul 11,  cu 13 puncte.

Unde se joacă meciul FCSB – FC Argeş

Întâlnirea FCSB – FC Argeş se dispută duminică, 2 octombrie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din capitală, în etapa a 12-a din SuperLiga. Oficialii echipei bucureştene au făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare, măcar pe jumătate din numărul mare de spectatori de la partidele din Conference League.

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că nimeni nu se aştepta la o asemenea situaţie dificilă în campionat şi că echipa se va concentra de acum înainte pe redresarea poziţiei din campionat şi în Europa vor evolua doar rezervele şi spune că este mare nevoie ca suporterii să ajute prin prezenţa lor masivă la moralul pozitiv al echipei.

Cine transmite la TV partida FCSB – FC Argeş

Partida FCSB – FC Argeş se joacă duminică, 2 octombrie, de la ora 21:30 pe Arena Naţională din capitală, în etapa a 12-a din SuperLiga şi este transmisă pe mic ile ecrane pe posturile de televiziune Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti este o zi frumoasă de toamnă, cu cer senin pe parcursul zilei, dar care va deveni acoperit odată cu lăsarea serii. Temperatura va fi de 25 de grade la orele amiezii, însă numai de 16 grade la ora jocului. Partida a fost încredinţată unei brigăzi de arbitri condusă de craioveanul George Găman.

Ce jucători lipsesc  din confruntarea FCSB – FC Argeş

FCSB se află departe de zona play-off dar are şi două partide mai puţin disputate, iar acum pentru meciul cu FC Argeş antrenorul Nicolae Dică are serioase probleme de lot. Uriaşul camerunez Dawa este suspendat şi cum Iulian Cristea nu e refăcut lângă Tamm în centrul apărării va apărea Haruţ. Pe post de fundaş stânga nu va fi muntenegreanul Radunovic, accidentat, ci foarte tânărul Alexandru Pantea. Ar putea debuta însă Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

În rest absenţele sunt mai vechi şi de durată: Ovidiu Popescu şi Panţâru. La FC Argeş Andrei Prepeliţă are aceleaşi două probleme de mai bine de o lună încoace, respectiv absenţele pentru accidentări ale stoperului Grigore Turda şi atacantului din Madagascar, Bertrand, care se integrase perfect în formula de start.

Cote la pariuri la jocul FCSB – FC Argeş

Piteştenii sunt deasupra FCSB în clasament, dar pentru casele de pariuri bucureştenii sunt mari favoriţi, la o cotă de 1,50. Dacă Argeşul va reuşi să mai dea o lovitură dură unei echipe care e departe de obiectiv, cota va fi de 8,50. Un gol marcat de alb-violeţi are cotă de 1,85, semn că nu se prea aşteaptă ca FC Argeş să reuşească prea mult.

ADVERTISEMENT

Este foarte probabil ca în stabilirea acestor cote bookmakerii au ţinut cont şi de faptul că Argeşul a fost mereu o ţintă perfectă la Bucureşti pentru FCSB. Abia în 2005 găsim o remiză albă în Capitală şi în 2002 este ultima victorie piteşteană la Bucureşti, cu scorul de 2-0. În rest victorii pe linie FCSB, cu pauza de 12 ani de stat în Liga 2 a Argeşului. Sezonul trecut a fost 4-0 acasă pentru FCSB în play-off şi 2-1 în sezonul regulat.

 

 

ADVERTISEMENT