Fotbal intern

FCSB a spulberat FC Argeș înainte de examenul european cu Slovan Liberec! Dennis Man a marcat un hattrick, Straton a fost de netrecut

20.09.2020 | 23:18
FCSB a spulberat FC Arges inainte de examenul european cu Slovan Liberec Dennis Man a marcat un hattrick Straton a fost de netrecut
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut spectacol în meciul cu FC Argeș. Roș-albaștrii au dat peste cap preciziunile specialiștilor și au fost într-o formă fizică de invidiat la trei zile după calificarea în turul III preliminar din Europa League.

A fost meciul lui Dennis Man. Starul celor de la FCSB și-a făcut numărul în această seară și a marcat toate cele trei goluri ale formației sale. Evoluția sa vine după ce a marcat un hattrick și cu Backa Topola, confruntare în care a înscris șin penalty-ul care i-a calificat pe roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

Cătălin Straton a avut un debut reușit la roș-albaștri și a avut câteva intervenții salutare. Portarul adus vineri de la Dinamo este pregătit pentru meciul din Europa League cu Slovan Liberec, programat joi.


FCSB – FC Argeș 3-0 (Man 13, 22, 73) VEZI VIDEO

FINAL de meci! FCSB se impune cu 3-0 fără emoții. Urmează examenul cu Slovan Liberec, joi, în Europa League

ADVERTISEMENT

Min. 73: GOOOOOOOOOOOL FCSB! Dennis Man face 3-0 și meciul este închis de roș-albaștri

PAUZĂ! FCSB conduce cu 2-0, iar Cătălin Straton face minuni la debutul său la roș-albaștri.

Min. 22: GOOOOOOOOOL FCSB! Man înscrie goll doi cu o scăriță peste portarul advers

Min. 13: GOOOOOOOOOL FCSB! Dennis Man deschide scorul cu un șut superb

Min. 1: Ionuț Badea face din nou schimbare în minutul 1. Mirică este schimbat

Start de meci

FCSB (4-3-3): Straton – Creţu, Ş. Cană, Briceag, Panţâru – Moruţan, Perianu, R. Ion – Man, Petre, Buziuc
REZERVE: Udrea, G. Simion, Pantea, Horşia, G. Popescu, L. Ardelean, Trif

FC ARGEŞ (4-3-3): Croitoru – Tofan, Turda, Leca, Şerbănică – D. Meza Colli, Prepeliţă, Honciu – R. Grecu, Mediop, Mirică
REZERVE: Greab, C. Barbu, Marakis, G. Matei, Deslandes, I. Năstăsie, Blejdea, I. Şerban, Malele

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:01. Echipa de start a FCSB-ului (4-3-3): Straton – Crețu, Cană, Briceag, Panțîru – Perianu, Moruțan, Ion – Man, Petre, Buziuc. Antrenor: Toni Petrea

FCSB - FC Argeş Live video ora 21:30. Straton va debuta pentru roș-albaștri în acest meci. Exclusiv
FCSB – FC Argeş Live video ora 21:30. Straton va debuta pentru roș-albaștri în acest meci. Exclusiv

UPDATE, ora 19:50. FANATIK a aflat că portarul Cătălin Straton va debuta în această seară la FCSB, la doar două zile de la transferul său de la Dinamo. El a evoluat în primele trei etape pentru Dinamo, iar din etapa a patra va juca pentru FCSB. Cel mai probabil, Straton va apăra și cu Slovan Liberec, joi, în turul III preliminar din Europa League.

ADVERTISEMENT

FCSB se află în faţa unui adevărat tur de forţă campionat-Europa, pentru că partida cu nou promovata din Piteşti vine la numai trei zile după epicul succes din turul 2 preliminar al Europa League din Serbia, acel 6-6 de poveste cu Backa Topola, încheiat victorios la loviturile de departajare.

Din această cauză este foarte probabil ca roş-albaştrii să trimită în mod deliberat pe teren o echipă alcătuită numai din rezerve, provenind de la echipa a doua, deşi aceasta a jucat sâmbătă în Liga 23 cu CSA Steaua! Antrenorul Mihai Pintilii va lăsa la odihnă pe mulţi dintre cei care au evoluat joia trecută, în Serbia.

FCSB – FC Argeş Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida FCSB – FC Argeş se joacă duminică, 20 septembrie, de la la ora 21:30, în etapa a patra din prima divizie şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

La FCSB situaţia este cu totul specială şi aceasta ca urmare a infectării în masă cu coronavirus. Nouă jucători şi tot atâţia oficiali ai clubului sunt în izolare şi nu au cum să se afle la acest meci, pentru că trebuie să respecte protocolul de 14 zile izolare. Din acest motiv în Serbia au lipsit portarul Vlad, fundaşii centrali Cristea şi Miron, mijlocaşii Olaru şi Vână, atacanţii Tănase şi Buş.

Florinel Coman, marea pierdere din Serbia

La lista de indisponibili, pe care se mai aflau accidentaţii Filip, Nedelcu şi Oaidă s-a adăugat după meciul cu Backa Topola un foarte important jucător de atac, Florinel Coman. În schimb, au apărut peste noapte transferaţi de urgenţă portarul Straton de la Dinamo şi fundaşul Graovac de la Astra.

Cum jocul cu Slovan Liberec devine extrem de important pentru bucureşteni, nu e  mirare că s-au făcut aceste eforturi de întărire a lotului, însă bosniacul a jucat vineri cu CFR Cluj, deci nu are cum să intre din nou, la 48 de ore distanţă, poate Straton să i se ofere şansa de a se obişnui cu coechipierii.

FCSB poate alinia o echipă numai de rezerve

Aşa cum a procedat şi sezonul trecut, înainte de partida retur din Europa League din Cehia, cu Mlada Boleslav, FCSB ar putea trimite pe teren cu Argeşul o garnitură în care să nu apară nici unul dintre cei care s-au aflat pe teren în Serbia, ceea ce ar schimba complet datele problemei în favoarea oaspeţilor.

Momentan, cât timp nu s-a anunţat nimic în privinţa intenţiei de menajare a titularilor din meciul cu Backa Topola casele de pariuri dau cotă 2,10 la victorie echipei bucureştene, dar dacă se va şti sigur că aceştia vor alinia o formulă inedită cu siguranţă cotele vor fi schimbate în favoarea argeşenilor.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,27 este cota pentru „Egalitate la pauză“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT