Fotbal intern

FCSB – FC Botoşani 2-1 în Liga 1. Roș-albaștrii rămân lideri după prima rundă de play-off. Video

18.04.2021 | 23:13
FCSB  FC Botosani 21 in Liga 1 Rosalbastrii raman lideri dupa prima runda de playoff Video
ADVERTISEMENT

FCSB – FC Botoșani 2-1. Roș-albaștrii au câștigat cu emoții primul meci din play-off. Conduși cu 1-0 la pauză, fotbaliștii lui Toni Petrea au întors rezultatul în actul secund și rămân pe primul loc în play-off, cu 36 de puncte, unul peste CFR Cluj. De cealaltă parte, moldovenii sunt ultimii, cu 21 de puncte.

FCSB – FC Botoșani 2-1 (Oct. Popescu 66, Panțîru 73 / Ashkovski 38) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

FCSB: Straton – Crețu, Haruț, Cristea, Radunovic – Oaidă(Vînă 46), Șut, Tănase – Moruțan(Panțîru 63), Istrate(Perianu 46), Oct. Popescu(Simion 84); Rezerve: Târnovanu, Panțîru, Simion, Vukusic, Vînă, Perianu, Musi, Timiș; Antrenor: Anton Petrea

ADVERTISEMENT

FC Botoșani: Pap – Braun, Şeroni, Chindriş, Ţigănaşu – E. Papa, J. Rodriguez, Ongenda – Ashkovski, Caia(Fili 9)(Tîrcoveanu 79), H. Keyta; Rezerve: Hankic – Patache, Racoţivan, Fili, Tîrcoveanu, Plămadă, Florescu, S. Camara, Holzmann; Antrenor: Marius Croitoru

  • Este interesantă absența dintre buturi la FCSB a titularului Andrei Vlad care s-a accidentat la picior la ultimul antrenament dinaintea partidei cu Botoșaniul. Staff-ul lui Toni Petrea nu a riscat nimic și a mers pe mâna lui Straton, rezerva acestuia fiind Ștefan Târnovanu.
  • Din cauza unor defecțiuni tehnice prezente la stadionul din Giurgiu, partida dintre FCSB și FC Botoșani va începe cu o întârziere de cinci minute.
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! FCSB câștiga cu 2-1 și rămâne pe primul loc, la punct peste CFR Cluj.

Min. 73 – GOOOL FCSB!!! Abia intrat pe teren, Ionuț Panțîru profită de gafa lui Pap și face 2-1 pentru gazde.

Min. 66 – GOOOL FCSB!!! Octavian Popescu restabilește egalitatea cu un gol de generic!

Min. 56 – Șansă bună pentru Vînă, dar mijlocașul venit de la Viitorul trage din 6 metri într-un adversar.

ADVERTISEMENT

Min. 41 – Ocazie de egalare pentru FCSB! Tănase trage din lovitură liberă, dar Pap scoate de sub transversală.

Min. 38 – GOOOL FC Botoșani!!! Moldovenii deschid golul la Giurgiu! Ashkovski marchează după o cursă de senzație, de peste 50 de metri.

ADVERTISEMENT

Min. 5 – Ratare colosală a lui Oaidă! Fostul mijlocaș botoșănean a trimis cu capul puțin pe lângă poarta lui Pap.

Min. 1 – A început meciul!


Botoşani a reuşit al doilea sezon consecutiv performanţa de a intra în grupul de elită al primelor şase echipe din campionat, dar evident că nu poate conta în lupta pentru câştigarea campionatului decât la fel ca şi Sepsi şi Academica Clinceni încercând să încurce primele trei favorite.

Moldovenii alcătuiesc o echipă interesantă, cu un joc ofensiv, având câţiva jucători care pot face oricând diferenţa, cum ar fi în linia mediană Rodrigues şi Ongenda iar în atac sirianul Al Mawas şi golgeterul Keyta. Pot pune probleme oricărui adversar.

FCSB – Botoşani Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida FCSB – Botoşani se joacă duminică, 18 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Se anunţă o vreme închisă, rece, cu mici şanse de precipitaţii. A primit misiunea de a conduce acest joc arbitrul Horaţiu Feşnic.

Jocul FCSB – Botoşani se dispută duminică, 18 aprilie, de la ora 21:00, în cadrul primei etape din play-off-ul Ligii 1 şi este televizat în direct pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Îl mai puteţi urmări totodată şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, dar în format LIVE VIDEO.

Toni Petrea are mari probleme de efectiv

Despre confruntările FCSB – Botoşani foclorul care circulă este extrem de bogat dar şi destul de argumentat, bazat pe relaţiile excelente de afaceri şi prietenie dintre patronii Gigi Becali şi Valeriu Iftime. De aceea nici nu a surprins faptul că niciodată până acum moldovenii nu au bătut pe FCSB la Bucureşti sau cu FCSB în calitate de echipă gazdă.

Aşa se crede că va fi şi acum, o victorie cuminte, la un gol, pentru bucureşteni, care au însă serioase probleme de lot pentru această confruntare, în special la sistem defensiv. Lipsește fundașul central Miron, venit de la Botoşani, iar Ovidiu Popescu e suspendat. Nu vor fi prezenţi nici mijlocaşii Olaru sau Filip, precum şi atacantul Florinel Coman.

Improvizaţii în centrul apărării

În aceste condiţii Toni Petrea trebuie efectiv să improvizeze şi va juca fundaş central probabil cu un alt jucător adus de la Botoşani, Denis Haruţ sau cu Dragoș Nedelcu.  Marea noutate poate fi reprezentată de neaşteptata titualarizare în atac a slovenului Ante Vukusic, jucător trecut pe linie moartă la ordinele lui Becali.

Casele de pariuri merg cu FCSB, căruia îi acordă cota de 1,65 la victorie, faţă de 5,70 pentru echipa oaspete. Nu ne aşteptăm la un meci bogat în goluri, pentru că FCSB nu are forţa necesară pentru a ţine sub presiune careul advers, dar între 2 şi 4 goluri sunt totuşi posibile.

ADVERTISEMENT