Fotbal intern

Spectacol pe Arena Națională: FCSB este noul lider al Ligii 1 după ce a umilit-o pe FC Botoșani cu 4-1!

07.11.2020 | 23:55
Spectacol pe Arena Nationala FCSB este noul lider al Ligii 1 dupa ce a umilito pe FC Botosani cu 41
ADVERTISEMENT

FCSB este noul lider din Casa Pariurilor Liga 1 după ce a obținut o victorie confortabilă, scor 4-1, împotriva lui FC Botoșani. Formația lui Toni Petrea a avut ceva emoții doar în prima repriză, când oaspeții au avut câteva ocazii în afara golului marcat, dar acestea s-au rispit în partea secundă, fiindcă pe teren nu a existat decât o singură echipă.

Oamenii serii au fost Dennis Man și Florin Tănase, fiecare cu câte o dublă, însă trebuie remarcată prestația întregii echipe. La ora actuală, FCSB-ul practică cel mai frumos fotbal din Liga 1 și pare a avea cele mai mare șanse la campionat, mai ales dacă ținem cont de problemele cu care se confruntă Universitatea Craiova și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Cât despre FC Botoșani, este o diferență imensă față de echipa care prindea play-off-ul în sezonul trecut. Vânzările de jucători din ultima perioadă își spun cuvântul, iar dacă moldovenii nu se vor trezi prea curând e posibil ca în loc să se bată pentru un loc în primele 6 să se regăsească în lupta pentru evitarea ligii secunde.

FCSB – FC Botoșani 4-1 (Man 21, 54, Fl. Tănase 52, 71 / Florescu 19) – VEZI VIDEO

  • FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Miron, I. Cristea, Briceag (46 Panțîru) – Olaru (76 Oct. Popescu), Ad. Șut (68 Simion), Fl. Tănase (89 Oaidă) – D. Man, Sg. Buș (46 Vînă), Moruțan. Rezerve: Straton, Panțîru, Bg. Simion, Vînă, Buziuc, Ov. Popescu, Oaidă, Oct. Popescu, G. Enache. Antrenor: Toni Petrea
  • FC Botoșani: Hankic – Patache, Șeroni, Haruț, Țigănașu (60 Papa) – Ed. Florescu, J. Rodriguz, Holzmann – M. Roman I (75 Chalkidakis), Toutouh (75 Tîrcoveanu), Caia (7 S. Camara). Rezerve: Ed. Pap, Plămadă, Papa, Tîrcoveanu, Târșă, Babunski, Melinte, Chalkidakis, S. Camara. Antrenor: Marius Croitoru
ADVERTISEMENT

Min. 71: GOOOL FCSB! Florin Tănase marchează un gol senzațion din lovitură liberă, trimițând mingea în vinclu de la peste 25 de metri. FCSB – FC Botoșani 4-1.

Min. 54: GOOOL FCSB! Dennis Man reușește dubla cu un șut din careu, după ce se distrează cu Haruț și Șeroni. FCSB – FC Botoșani 3-1.

ADVERTISEMENT

Min. 52: GOOOL FCSB! Florin Tănase transformă un penalty acordat pentru un fault comis în careu de Țigănașu asupra lui Moruțan. FCSB – FC Botoșani 2-1.

Min. 39: Șutul lui Olaru, la colțul lung, trece puțin pe lângă vinclu.

Min. 38: Vlad respinge miraculos șutul lui Roman din interiorul careului.

Min. 21: GOOOL FCSB! Șeroni pierde mingea în propriul careu, Moruțan îi pune mingea pe tavă în fața porții goale lui Sergiu Buș, care o trimite în bară! Balonul ajunge apoi la Man, șutul acestuia lovește din nou bara, revine la același Man, care reușește să înscrie în cele din urmă cu un șut din 6 metri. FCSB – FC Botoșani 1-1.

ADVERTISEMENT

Min. 19: GOOOL FC BOTOȘANI! Florescu înscrie cu un șut puternic de la peste 20 de metri, portarul Andrei Vlad având partea sa de vină. FCSB – FC Botoșani 0-1.

Asediu la poarta celor de la Botoșani, cu 3 ocazii importante de a marca ale FCSB-ului în primele 5 minute de joc. La una dintre ele, Șeroni a fost aproape de autogol, dar mingea respinsă de el imprecis s-a dus în corner.

Meciul FCSB – FC Botoşani are loc sâmbătă, 7 noiembrie, cu începere de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1. O victorie a bucureştenilor i-ar aduce în premieră în fotoliul de lider, după eşecul Universității Craiova pe teren propriu în faţa Chindiei.

Este un motiv extrem de serios pentru echipa lui Toni Petrea de a ataca acest meci foarte hotărât şi de a ajunge astfel pe primul loc, într-un moment în care principalele rivale la titlu, Universitatea Craiova şi CFR Cluj trec prin situaţii dificile şi foarte probabil se vor despărţi de actualii lor antrenori, Cristiano Bergodi, respectiv Dan Petrescu.

FCSB are acum la dispoziţie cam toţi jucătorii fără accidentări, singurul izolat în continuare pentru COVID 19 fiind puştiul de 17 ani Octavian Popescu. Rămân accidentaţi Lucian Filip, Dragos Nedelcu şi, cel mai important, Florinel Coman.

FCSB – FC Botoşani Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida FCSB – Botoşani se joacă sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională şi va beneficia la centru de prezenţa celui mai reputat arbitru român, Ovidiu Haţegan. Meciul este transmis în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Dar îl puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO

FCSB are patru victorii consecutive, în timp ce moldovenii au obţinut un singur succes în ultimele cinci etape. Atmosfera la bucureşteni este una excelentă, mai ales după ce toţi jucătorii care au fost testaţi pozitiv la coronavirus sunt acum bine şi există foarte mult optimism înaintea acestui meci, în care din nou Dennis Man este aşteptat să fie omul cheie.

Mari probleme la Botoşani din cauza coronavirusului

De cealaltă parte, situaţia se prezintă la polul opus din toate punctele de vedere. Botoşani, echipă cu ambiţii de play-off, şi-a vândut atacanţii, pe Dugandzic şi Ofosu şi acest lucru s-a văzut în numărul mic de goluri marcat în ultimele etape.

În plus, antrenorul Marius Croitoru a fost suspendat pe două etape după declaraţiile dure la adresa arbitrajului din partida din ultima etapă, pierdută acasă cu UTA, iar cinci dintre jucătorii importanţi sunt în izolare, cu COVID: fundaşul central Chindriş, fundaşul dreapta Haruţ, oameni foarte importanţi la naţionala U21, mijlocaşii Ongenda şi Braun şi atacantul Aşkovski.

Oaspeţii, cu o apărare improvizată

În acest fel, FC Botoşani va trimite pe teren o apărare extrem de vulnerabilă, cu Moescu şi Şeroni în zona centrală, şi un mijloc la fel de subţire, în care foarte probabil va apărea şi Croitoru Junior, băiatul antrenorului.

Cota la victorie acordată FCSB este de 1,40, destul de bună, date fiind condiţiile în care vor evolua moldovenii. Cota pentru over 2,5 goluri în meci, adică minim trei reuşite, este de 1,75 şi merită a fi încercată, văzând improvizaţiile din apărarea oaspeţilor.

ADVERTISEMENT