Sport

FCSB – FC Voluntari 1-1, în etapa a 10-a din SuperLiga. Dramatism total, cu gol din penalty la ultima fază. Cum arată clasamentul

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu FC Voluntari din etapa a 10-a din SuperLiga, golul oaspeților fiind marcat din penalty în minutul 90+7.
12.09.2022 | 18:55
FCSB  FC Voluntari 11 in etapa a 10a din SuperLiga Dramatism total cu gol din penalty la ultima faza Cum arata clasamentul
Andrea Compagno a ratat o sumedenie de ocazii în meciul FCSB - FC Voluntari. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
12-09-2022
20:08

Cum arată clasamentul din SuperLiga după FCSB – FC Voluntari 1-1

FCSB a fost la un pas de a obține cea de-a doua victorie în actuala ediție a SuperLigii, însă a fost egalată dramatic în prelungiri, la ultima fază a meciului cu FC Voluntari. Atunci, în minutul 90+7, Nemec a transformat un penalty acordat pentru un fault comis în careu de Radunovic asupra aceluiași Nemec.

În urma acestui rezultat, FCSB acumulează 8 puncte și rămâne pe locul 13 în clasament, care duce la baraj. Totuși, „roș-albaștrii” ar mai putea avansa câteva poziții, deoarece au două meciuri în minus.

12-09-2022
18:01

FCSB – FC Voluntari 1-1 (Miculescu 81 / Nemec 90+7 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+7: GOOOL FC VOLUNTARI! Același Nemec transformă cu siguranță lovitura de pedeapsă.

Min. 90+5: Penalty pentru FC Voluntari după un fault comis în careu de Radunovic asupra lui Nemec.

Min. 86: Edjouma vede ușor al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 81: GOOOL FCSB! Cordea șutează din afara careului, Armaș deviază nefericit până la Niculescu, iar acesta înscrie cu latul din 7-8 metri.

Min. 60: Radaslavescu șutează slab din careu, Popa reține.

Min. 59: Compagno reia periculos cu capul, mingea trece puțin peste poartă.

Min. 58: Popa reține cu siguranță șutul lui Miculescu din afara careului.

Min. 50: Popa are trei intervenții fenomenale în decurs de numai 30 de secunde la șuturile succesive expediate din careu de Florinel Coman, Compagno și Cordea.

Min. 40: Compagno reia periculos cu capul din 6 metri, Popa scoate senzațional de sub bară.

Min. 33: Popa intervine salvator la șutul din întoarcere expediat de Compagno din 7-8 metri.

Min. 27: Compagno reia cu capul în bară din 6 metri, după o acțiune pe partea dreaptă a lui Cordea.

Min. 16: Dawa își dă cu stângul în dreptul în propriul careu după o centrare a lui Costin, mingea ajunge la Matricardi, care înscrie din poziție de unu la unu cu Târnovanu. Golul este anulat însă din cauză că la centrarea care a dus la gafa lui Dawa, Costin era în ofsaid.

Min. 10: Edjouma reia cu capul peste poartă după o centrare a lui Olaru.

Min. 6: Damașcan scapă singur pe partea dreaptă, șutează din 6 metri, dar Târnovanu reușește să respingă în corner.

Min. 1: A început partida.

12-09-2022
16:37

Echipele de start din FCSB - FC Voluntari

Au fost anunțate echipele de start pentru duelul dintre FCSB și FC Voluntari. Tavi Popescu revine în primul „11” al roș-albaștrilor, după ce începuse pe bancă partida cu West Ham din Conference League:

  • FCSB: Târnovanu – R. Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma, Oct. Popescu – Cordea, Compagno, Fl. Coman; Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, I. Stoica, Miculescu, Dulca, Oaidă, Radaslavescu, Bg. Rusu; Antrenor: Nicolae Dică 
  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Cr. Costin, Helder Tavares, Meleke, Marrone – V. Rața, Damașcan, D. Florea; Rezerve: Rîmniceanu – Fl. Achim, N. Popescu, Droppa, Andreș, Marcelo Lopes, D. Andrei, Al. Ilie, Nemec; Antrenor: Liviu Ciobotariu

 

Meciul FCSB – FC Voluntari are loc luni, 12 septembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 10-a din SuperLiga. Este o partidă foarte importantă pentru ambele echipe, aflate mai degrabă în apropierea locurilor din subsol, cu doar 7 și, respectiv, 8 puncte. Iar scaunele antrenorilor Nicolae Dică și Liviu Ciobotariu se clatină serios.

Unde se joacă meciul FCSB – FC Voluntari, în etapa a 10-a din SuperLiga

Confruntarea FCSB – FC Voluntari are loc luni, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe „Arena Națională”, în epilogul etapei a 10-a din SuperLiga. La meciurile echipei lui Gigi Becali avem o prezență consistentă de spectatori, nu doar la partidele din Conference League, ci și la cele de campionat. Media de spectatori la jocurile din SuperLiga este permanent de 10.000.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că sunt toate premisele ca și luni seară să vină pe „Arena Națională” cel puțin 10 mii de spectatori, ceea ce va crea o presiune serioasă asupra echipei ilfovene, formația cu cei mai puțini susținători din SuperLiga. Liviu Ciobotariu a declarat însă că echipa sa e pregătită și pentru această presiune a tribunei, care o va mobiliza și mai mult.

Cine transmite la TV partida FCSB – FC Voluntari

Partida FCSB – FC Voluntari se joacă luni, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe „Arena Națională” din Capitală, în etapa a 10-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București, luni, 12 septembrie, vremea este frumoasă, dar există ceva posibilități pentru o ploaie trecătoare în cursul după-amiezii. La ora startului vor fi in jur de 17 grade, optim pentru activitate sportivă, iar șansele de precipitații sunt aproape de zero. Partida de pe „Arena Națională” va fi condusă de arbitrul bucureștean Marcel Bîrsan, unul dintre cei mai vechi din lotul A.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FCSB – FC Voluntari

FCSB a reușit recuperarea a doi dintre titulari, care acuzaseră accidentări după partida de la Londra, cu West Ham, din grupa B a Conference League. Fundașul central Dawa și mijlocașul Darius Olaru vor fi apți din punct de vedere medical și doar staff-ul tehnic va decide dacă ei vor fi folosiți. Dar Nicolae Dică e nemulțumit de prestațiile elevilor săi. Rămân absenți Panțâru, Șut, Ovidiu Popescu și Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

La FC Voluntari, titular va fi mijlocașul moldovean Vadim Rață, cel care a trăit cea mai neplăcută experiență din carieră, fiind transferat de FCSB pentru ca după exact trei apariții pe bucăți de meci să fie retrimis înapoi la Voluntari!

Cote la pariuri la jocul FCSB – FC Voluntari

Atât FCSB, cât și FC Voluntari sunt departe de așteptări, cu un număr incredibil de mic de puncte, deși au loturi valoroase. Pentru casele de pariuri, victoria echipei lui Nicolae Dică este cotată cu 1,55, în timp ce o nouă contraperformanță ar însemna o cotă de 6,35. Un gol înscris de ilfoveni are cotă de 1,75. În schimb, se așteaptă să se marcheze minim două goluri, cota pentru „over 1,5” fiind de numai 1,30.

ADVERTISEMENT

O singură victorie a reușit FC Voluntari în calitate de echipă oaspete în confruntările cu FCSB. A fost un 3-1 în 2019, la capătul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri dintre cele două echipe. În rest, FCSB și-a tăiat partea leului, luând cele trei puncte. În meciul de luni, însă, sunt în pericol posturile ambilor antrenori, așa încât va fi un meci foarte disputat.

ADVERTISEMENT