Sport

FCSB, gata să împrumute doi jucători la o echipă din SuperLiga: „Sută la sută va accepta domnul Becali”

FCSB este pregătită să împrumute doi fotbaliști la CS Mioveni după ce vicecampioana României l-a transferat pe Bogdan Rusu, fostul atacant al „galben-verzilor”.
02.08.2022 | 19:33
FCSB gata sa imprumute doi jucatori la o echipa din SuperLiga Suta la suta va accepta domnul Becali
Doi fotbaliști de la FCSB urmează să fie împrumutați la Mioveni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ion Georgescu, primarul Mioveniului, a dezvăluit că jucătorii care vor ajunge la Mioveni sub formă de împrumut sunt Alexandru Pantea și Mihai Lixandru.

Doi fotbaliști de la FCSB urmează să fie împrumutați la Mioveni

După venirea lui Bogdan Rusu de la Mioveni la FCSB, a venit rândul formației lui Alexandru Pelici să aducă fotbaliști de la vicecampioana României, iar Ion Georgescu, primarul Mioveniului, a spus ce discuții a purtat cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Tot ceea ce aţi văzut zis de nea Gigi s-a întâmplat exact așa. Eu l-am pus în legătură cu conducerea clubului şi aşa s-a realizat transferul.

Sunt convins că Rusu îl va duce pe nea Gigi în grupele Conference League. Este un jucător valoros. Nu degeaba a pus nea Gigi ochii pe el.

ADVERTISEMENT

În afara acestui transfer, ne dorim cu titlu de împrumut şi doi jucător de la FCSB, pe care dânsul îi are în proprietate. E vorba de Lixandru şi Pantea. 100% va accepta ca cei doi să joace la Mioveni”, a mai spus Ion Georgescu, conform OrangeSport.

MM Stoica și-ar fi dorit să-l păstreze pe Mihai Lixandru la echipă

MM Stoica a fost impresionat de felul în care s-a pregătit Mihai Lixandru în vară alături de echipă, iar managerul general al FCSB-ului și-ar fi dorit ca tânărul mijlocaș defensiv să rămână în lotul lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

„O surpriză foarte plăcută este Lixandru, un jucător născut în 2001 și în care avem foarte multă încredere. Poate să acopere fără probleme postul de fundaș central.

Lixandru nu cred că va mai pleca de la noi, pentru că se antrenează impecabil. Lixandru după un an de zile de antrenament cu Petrea și Neubert va fi cu totul altfel.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie și de jucători de sacrificiu, el se antrenează mereu corect, nu a comentat niciodată”, spunea MM Stoica la finalul lunii iunie.

  • 21 de ani are Mihai Lixandru
  • 250.000 de euro est cota de piață a lui Mihai Lixandru, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: