Sport

FCSB, gata să joace cu Dinamo în Ghencea! Gigi Becali: „Știu că Ciolacu s-a impus”

FCSB este pregătită să dispute derby-ul cu Dinamo în Ghencea. Gigi Becali așteaptă un răspuns în urma solicitării făcute de roș-albaștri.
11.07.2023 | 12:33
FCSB gata sa joace cu Dinamo in Ghencea Gigi Becali Stiu ca Ciolacu sa impus
Marcel Ciolacu este așteptat la stadionul „Arcul de Triumf” pentru derby-ul FCSB - Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Solicitările FCSB-ului pentru a-și disputa meciurile de pe teren propriu în Ghencea s-au lovit de fiecare dată de refuzul celor de la CSA Steaua. Totuși, vicecampioana României pare mai motivată ca niciodată să revină în „Templu”, odată cu derby-ul împotriva lui Dinamo, de pe 22 iulie.

FCSB, gata să joace cu Dinamo în Ghencea! Gigi Becali: „Știu că Ciolacu s-a impus”

FCSB nu-și poate disputa meciurile de pe teren propriu din noul sezon pe Arena Națională, din cauza unui concert. Alternativa pentru derby-ul FCSB – Dinamo ar fi fost reprezentată de stadionul „Arcul de Triumf”, însă arena ridicată recent nu poate găzdui meciuri din SuperLiga pentru că nu se poate monta sistemul de arbitraj video, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a trimis o solicitare pentru închirierea stadionului Steaua. Gigi Becali se așteaptă la un răspuns negativ din partea lui CSA Steaua, însă își pune speranțele în premierul Marcel Ciolacu.

„Eu nu știu la ora asta. Noi trebuie să așteptăm un răspuns. Știu că Ciolacu s-a impus, altceva… dacă se ține de cuvânt, acum să vedem. Dacă rezolvă, îl sun. Dacă rezolvă, îl iau să stea lângă mine. În orice situație, nu au cum s-o țină așa! Curtea de Conturi e pe capul lor, n-au cum s-o scoată la capăt”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Dacă nu se va juca în Ghencea, atunci probabil va fi în afara Bucureștiului pentru că nu avem VAR pe Arcul de Triumf. La această oră, derby-ul FCSB – Dinamo nu se poate juca pe Arc cu VAR”, Iustin Ștefan, secretarul general al LPF, pentru FANATIK.

Gigi Becali, mesaj pentru Marius Șumudică: „Acum o să ia titlul Charalambous”

Marius Șumudică a rămas pe bară, după ce a fost refuzat de Rapid. Antrenorul care s-a despărțit recent de Al-Raed a mărturisit că va lua campionatul cu o echipă dintre primele clasate din fotbalul românesc.

Gigi Becali a ripostat și a mărturisit că în sezonul 2023/2024, Elias Charalambous va lua titlul cu FCSB. „N-are rost să vorbim de Șumudică. Să vorbească cei care n-au antrenor. Vreți cancan? Ce treabă am eu? Ca să speculați voi după? Abia așteptați!

ADVERTISEMENT

Să ia campionatul, o să-l ia, dar când o să aibă echipă. Acum, îl ia Charalambous, că el e aici. Nu mai vreau să vorbesc (n.r. despre Rapid), ce treabă am eu cu alți oameni, dacă ei sunt sclavi? Treaba lor, își alege fiecare”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a anunțat cu cine se bate la titlu: „Universitatea Craiova e singura care mă interesează”

Plecarea lui Adrian Mutu și venirea lui Cristiano Bergodi, în detrimentul lui Marius Șumudică l-a determinat pe Gigi Becali să o excludă pe Rapid din cursa pentru titlu în sezonul viitor. Finanțatorul roș-albaștrilor consideră că Universitatea Craiova este singura care îi poate pune probleme FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Ce mă interesează pe mine? Sclavul e sclav, omul liber e liber. Restul, la revedere! Nu mă interesează, eu sunt om liber! Omul liber trebuie să-și vadă de el. Fiecare om, dacă vrea, poate să fie sclav. Trebuie să-i fac eu obligatoriu liberi, cum îi face Burleanu pe alții sclavi cu forța? Rapid nici nu mă interesează.

Singura echipă care mă interesează e Universitatea Craiova. Eu acum vorbesc de valoarea jucătorilor. La ora asta, doar Craiova e periculoasă. Rapidul ce să zic? Ce-a făcut? Ce rivală, pe ce loc a terminat?

Dacă a terminat pe 5 și nu s-a întărit, ce să mă intereseze? Pe-amândouă le-am câștigat (n.r. meciurile directe cu Rapid din play-off). Pe unul n-am vrut noi, iar pe al doilea l-a câștigat Feșnic”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,25 este cota pentru „X2” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT