Fotbal intern

FCSB – Gaz Metan Mediaş 1-0 în Liga 1. Roș-albaștrii rămân pe primul loc. Live video

07.03.2021 | 22:30
FCSB  Gaz Metan Medias 10 in Liga 1 Rosalbastrii raman pe primul loc Live video
ADVERTISEMENT

FCSB – Gaz Metan Mediaș 1-0. Roș-albaștrii câștigă chinuit și rămân pe primul loc în Liga 1. Fără ocazii pe Național Arena, echipa lui Toni Petrea a dat lovitura în prelungiri. Golgheterul Florin Tănase a înscris în minutul 90+2 și a ajuns la cota 17. În schimb, oaspeții sunt pe locul 12, cu 28 de puncte, patru peste zona „roșie”.

FCSB – Gaz Metan Mediaș 1-0 (Tănase 90+2) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • FCSB: Vlad- Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic(Panțîru 56) – Șut(Simion 56), Olaru, Oaidă(Vukusic 37) – Moruțan, Tănase(c), Oct. Popescu(Vînă 79); Rezerve: Straton, Crețu, Panțîru, Simon, Haruț, Vukusic,Vînă, Perianu, Niță
  • Gaz Metan: Pleșca – Butean, Baco, Yuri, Velisar – De Moura(Junior 83), Alceus, Chamed(Deaconu 83) – Romeo(Ze Manuel 72), Plumbuitu(Sarr 9), Valente(Trif  75); Rezerve: Buzbuchi, Trif, Ciocan, Larie, Junior, Sarr, Deaonu, Morar, Oliveira
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! FCSB se impune cu 1-0 și rămâne lider în Liga 1.

Min. 90+2 – GOOOL FCSB!!! Florin Tănase marchează din centrarea lui Moruțan.

Min. 57 – Ocazie imensă pentru FCSB! Octavian Popescu nu reușește să înscrie din trei metri.

Min. 46 – A început actul secund.

Min. 45 – Arbitrul Călin fluieră finalul primei reprize.

Min. 37 – Roș-albaștrii nu mai au răbdare cu Oaidă. Mijlocașul a luat cartonaș galben și a fost schimbat cu Vukusic.

Min. 35 – Chamed, aflat în poziție ideală, nu reușește nici el să trimită mingea în poarta gazdelor.

ADVERTISEMENT

Min. 26 – FCSB pune în pericol poarta lui Pleșca. Olaru și Octavian Popescu nu reușesc să trimită însă mingea în plasă.

Min. 15 – Sarr ratează din nou! După Miron, Cristea alunecă și el, dar atacantul oaspeților trimite pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

Min.12 – Ocazie mare pentru Sarr, care profită de eroarea lui Miron, dar nu finalizează însă suficient de bine, iar Vlad prinde.

Min. 1 – A început meciul!


ȘTIRE INIȚIALĂ duminică, 7 martie, ora 17:30 /

Pentru FCSB este obligatorie bifarea celor trei puncte, pentru a putea reveni în fotoliul de lider. Echipa lui Toni Petrea nu mai este însă, în mod indubitabil, acea maşină de marcat goluri din perioada în care atacul era condus de Dennis Man. Transferul acestuia pentru 13 milioane la Parma a slăbit vizibil forţa de atac a liderului şi rezultatele au fost departe de aşteptări, echipa având şi o serie de trei înfrângeri, perioadă în care nici nu a reuşit să înscrie măcar un gol.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan are trei eşecuri consecutive şi echipa a pierdut ritmul bun pe care îl căpătase la un moment dat şi care îi dădea speranţe să participe la lupta pentru primele şase locuri. Antrenorul Mihai Teja spune că mai este mult de lucru până la alcătuirea unei formule de joc optime însă din păcate mai sunt doar patru etape până la încheierea sezonului regulat şi Gazul nu prea mai are cum să aştepte şi trebuie să adune puncte, urmând înjumătăţirea lor pentru play-out.

FCSB – Gaz Metan Mediaş Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida FCSB – Gaz Metan Mediaş se joacă duminică, 7 martie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională şi va fi transmisă în direct de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO. După ce sâmbătă a fost o vreme rece şi cu lapoviţă duminică sunt estimate 5 grade la ora partidei, fără precipitaţii.

Deşi adversarul este unul mai puţin periculos antrenorul Toni Petrea a declarat că a stat de vorbă cu jucătorii săi înaintea acestui meci, încercând să îi mobilizeze la maxim, pentru că din punctul său de vederear fi cea mai mare eroare subestimarea oponentului. Toni Petrea aduce drept argument acel neaşteptat eşec suferit tot pe Arena Naţională în faţa Academicii Clinceni în urmă cu câteva săptămâni.

Probleme în atacul FCSB pentru Toni Petrea

Toni Petrea are această îngrijorare pentru că Dennis Man nu mai este, Florin Tănase nu e la parametrii fizici optimi iar Florinel Coman este suspendat pentru o etapă în urma cartonaşului luat etapa trecută la Botoşani. Opţiunile în atac sunt reduse, croatul Ante Vukusic, intrat deja în dizgraţia patronului Gigi Becali pentru că nu a marcat nici un gol şi Alexandru Buziuc.

Nu este exclus ca unul dintre jucătorii din linia mediană, Moruţan, Olaru sau Oaidă să fie avansat în compartimentul ofensiv în această situaţie, în cazul în care, întâlnit deja în alte rânduri, Gigi Becali va interzice introducerea în echipa de start a croatului Vukusic. Se ştie că un jucător intrat în colimatorul său cu greu mai poate prinde echipa, chiar dacă antrenorul ar dori să îl folosească.

Cotă în scădere pentru victoria roș-albaștrilor

FCSB a depăşit acea criză de trei meciuri în care a pierdut şi nu a marcat gol şi are două victorii la rând, 1-0 acasă cu Chindia şi 2-0 la Botoşani, dar ultima partidă e considerată de gurile rele drept un joc amical, pentru că se cunosc relaţiile excelente dintre cei doi patroni, Valeriu Iftime şi Gigi Becali, care au făcut şi foarte multe afaceri împreună, cu jucătorii din echipa moldoveană ajunşi la Bucureşti.

Pentru bookmakeri nu există alt rezultat decât victoria lui FCSB. Aceasta a scăzut până la cota de 1,30 şi pentru o mare surpriză produsă de medieşeni vă puteţi îmbogăţi la o cotă de 10,00. Şi un gol marcat de oaspeţi e o investiţie excelentă, pentru că valorează 1,90. Oricum, per total nu sunt aşteptate în acest meci decât între 2 şi 5 goluri.

 

ADVERTISEMENT