Sport

FCSB, gest emoționat înainte de meciul cu UTA din Cupa României Betano. Dică, Tavi Popescu și Miculescu au vizitat o maternitate. Foto

Nicolae Dică, Octavian Popescu și David Miculescu au vizitat Maternitatea din Arad, iar FCSB face un apel de donații pentru a susține proiectele spitalului.
19.10.2022 | 15:13

Echipa lui Nicolae Dică întâlnește din nou UTA Arad, de data aceasta în grupele Cupei României Betano, după ce în campionat a câștigat cu scorul de 2-1 pe Național Arena.

FCSB, vizită emoționantă la Maternitatea din Arad

Antrenorul celor de la FCSB s-a deplasat alături de Octavian Popescu și David Miculescu la Maternitatea din Arad înainte de meciul din Cupa României Betano cu UTA.

ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii, în vizită la Maternitatea din Arad! FCSB a răspuns invitației Asociației Cetatea Voluntarilor Arad de a vizita Secția de Terapie Intensivă Neonatală Arad, cei care au călcat pragul maternității fiind antrenorul Nicolae Dică și jucătorii Octavian Popescu și David Miculescu”, a scris FCSB pe Facebook.

Nicolae Dică a ținut în brațe pe unul dintre bebeluși
Nicolae Dică a ținut în brațe pe unul dintre bebeluși

Dică și jucătorii au dat autografe, au adus un tricou semnat de către toți fotbaliștii și care probabil va fi folosit pentru a strânge bani în continuare pentru a funcționa în cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT

„Aceștia au vizitat întreaga Secție de Neonatologie, care a fost reabilitată în totalitate de Asociație, urmând ca și cealaltă parte a spitalului să fie modernizată”.

FCSB, demers emoționant: „Trimiteți un SMS cu textul DRAG la numărul 8864”

FCSB face apel către toți suporterii și iubitorii fotbalului să susțină financiar activitatea celor de la Cetatea Voluntarilor Arad.

ADVERTISEMENT

„Pentru a sprijini demersurile celor de la Cetatea Voluntarilor Arad este suficient să trimiteți un SMS cu textul DRAG la numărul 8864. Asociația a reușit, până în prezent, să modernizeze 7 secții de pediatrie în județul Arad.

De asemenea, în ceea ce privește zona de educație, a contribuit decisiv la finalizarea a 9 grădinițe, 3 creșe și o școală. Clubul nostru le mulțumește pentru invitație și îi asigură de tot sprijinul pe cei de la Cetatea Voluntarilor Arad!”, se mai arată în comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca cu UTA miercuri, de la ora 21:00 în Cupa României Betano, pe stadionul Francisc Neuman.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT