Fotbal intern

FCSB, ghinion teribil! Cum a fost accidentat Ionuț Panțîru de un coechipier

25.04.2021 | 23:10
FCSB ghinion teribil Cum a fost accidentat Ionut Pantiru de un coechipier
FCSB, ghinion teribil! Cum a fost accidentat Ionuț Pantiru de un coechipier
ADVERTISEMENT

FCSB e lovită din nou de ghinion, după ce favoritul lui Gigi Becali, fundașul Ionuț Panțîru, a fost accidentat în prima repriză a meciului cu Sepsi de către un coechipier.

Echipa lui Toni Petrea a avut un meci greu la Giurgiu cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a fost ținută în șah de covăsneni.

ADVERTISEMENT

După ce FCSB are mai mulți jucători accidentați din cauza accidentărilor, pe lista indisponibililor s-a adăugat începând din seara asta un nou nume, ceea ce îi va pune probleme lui Toni Petrea în derby-ul pentru titlu cu Universitatea Craiova.

Ionuț Panțîru, accidentat de Adrian Șut în FCSB – Sepsi

Pierdere mare pentru Toni Petrea după ce fundașul stânga nu a mai putut continua partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe. În minutul 20 al meciului, Adrian Șut a încercat să facă o deposedare prin tackling, însă a reușit să îl lovească chiar pe propriul său coleg de echipă. Jucătorul a încercat să continue partida, dar a cerut schimbarea după ce a resimțit dureri la genunchi. Astfel, Petrea a decis să îl înlocuiască cu muntenegreanul Risto Radunovic.

ADVERTISEMENT
Momentul in care Pantiru s-a accidentat. Sursa foto: captura gsp.ro
Momentul in care Pantiru s-a accidentat. Sursa foto: captura gsp.ro

Ionuț Panțîru și Risto Radunovic duc o luptă umăr la umăr pentru titularizare la FCSB, în timp ce Basarab Panduru și Cornel Dinu consideră că primul ar trebui să fie folosit în primul unsprezece: „Radunovic mi-a plăcut, încă de la Astra. Îl văd acum că ori nu poate mai mult, ori are frâna de mână trasă. Pe apărare e mai bun decât Panţîru, pe atac e mai bun Panţîru. Ce diferenţă e între Panţîru şi Radunovic?”, a declarat Panduru la Telekom Sport. 

Cornel Dinu consideră că Panțîru ar trebui folosit în meciurile în care echipa are nevoie să atace mai mult, în timp ce muntenegreanul e mai bun pe fază defensivă: „Dacă vrei să te aperi, mergi cu Radunovic. Dacă vrei să ataci, joci cu Panţîru. Eu sunt mai demodat, toţi apărătorii laterali merg pe atac. L-aş alege pe Panţîru între el şi Radunovic”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, încântat de Ionuț Panțîru: „Pe Panţîru o să-l vedeți în permanență”

Gigi Becali consideră că Ionuț Panțîru nu trebuie să lipsească din primul unsprezece al lui Toni Petrea, iar antrenorul pare că s-a conformat rapid indicațiilor patronului care declara: „Pe Panţîru o să-l vedeți în permanență, aduce baftă și bucurie. El va fi titular, mi-a adus bucurie. Nu mă interesează, să facă antrenorul ce vrea, dar să-i găsească loc în echipă. Ăsta e ordinul”, a declarat patronul FCSB la Pro X.

„De 18 ani sunt în fotbal şi am avut multe goluri de bucurie. Golul lui Panţîru (cu FC Botoșani – n.r.) a fost cel mai bucuros gol, peste cele din Champions League. A fost gol de trei puncte şi de campionat. L-a băgat inter dreapta şi a marcat, el care e fundaş dreapta”, mai declara entuziasmat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru are 26 de meciuri în acest sezon pentru FCSB în toate competițiile, dintre care 21 în Casa Pariurilor Liga 1, unde a reușit două assist-uri și golul victoriei cu FC Botoșani, când a jucat inter.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,57 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT