Sport

Evenimentele zilei din sport, joi 25 noiembrie. FCSB pregătește o surpriză de proporții pentru derby-ul cu U Craiova. Manchester United a găsit antrenor

Fanatik vă prezintă într-un rezumat principalele evenimentele din sport ale zilei de joi 25 noiembrie. Revenire importantă la FCSB. Cine este antrenorul dorit de Manchester United
25.11.2021 | 22:46
Evenimentele zilei din sport joi 25 noiembrie FCSB pregateste o surpriza de proportii pentru derbyul cu U Craiova Manchester United a gasit antrenor
ADVERTISEMENT

Unul dintre jucătorii de bază ai vicecampioanei, accidentat în ultimul meci de campionat, ar putea reveni în meciul cu U Craiova. Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Ole Gunnar Solkjaer, dar mai are nevoie și de acordul rușilor de la Lokomotiv Moscova. Iată, în continuare, cele mai importante evenimente ale zilei, prezentate de FANATIK.

Toni Petrea a primit o veste excelentă înaintea derby-ului cu U Craiova

Apărătorul de bandă al celor de la FCSB, Vali Crețu, este foarte aproape să revină la antrenamentele echipei, ba chiar ar putea fi apt pentru duelul cu U Craiova din Bănie, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Deși managerul general al roș-albaștrilor Mihai Stoica anunțase că fotbalistul a suferit o ruptură musculară în meciul cu FC Botoșani, FANATIK a aflat că Vali Crețu, care a efectuat marți un nou RMN, ar avea doar un edem de mușchi.

Afecțiunea nu este atât de gravă și, în mod normal, ar trebui să se vindece în maximum trei zile, ceea ce înseamnă că acesta va fi apt de joc, duminică, cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță o ofertă de milioane de euro pentru Ianis Stoica

Unul dintre cei mai în formă fotbaliști din lotul vicecampioanei FCSB, Ianis Stoica, este dorit de Arsenal Londra și, conform finanțatorului Gigi Becali, britanicii chiar ar fi făcut o ofertă concretă.

Londonezii ar fi dispuși să plătească nu mai puțin de 7,5 milioane de euro pentru fotbalistul de 18 ani, însă omul de afaceri nu vrea să-i dea drumul pentru mai puțin de 10 milioane plus 20% dintr-un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica a revenit în această vară în lotul primei echipe, după ce a fost mai mereu împrumutat în ultimii ani, și a marcat 6 goluri, patru în campionat și două în Cupa României.

Doi dintre jucătorii recent transferați de Dinamo s-au rupt la antrenament

Dinamo nu scapă de ghinioane. Roș-albii nu au mai câștigat de la începutul lunii august și, ca și cum asta nu ar fi fost îndeajuns, doi dintre ultimii jucători transferați, Cătălin Carp și Michel Espinosa s-au rupt la propriu, la antrenamentul de miercuri, așa cum FANATIK  a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

”Am ceva probleme cu Espinosa și Carp, în rest toți jucătorii sunt prezenți”, a explicat Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea meciului cu FC U Craiova din etapa a 16-a a campionatului.

Espinosa și Carp au ajuns la Dinamo luna trecută, liberi de contract dar și nepregătiți din punct de vedere fizic. Pentru a-i aduce în cel mai scurt timp la un nivel adecvat, Mircea Rednic a forțat revenirea lor pe teren și i-a pierdut, din cauza accidentărilor, până la începutul anului viitor.

Surpriză la antrenamentul lui Dinamo. O legendă a clubului a mers peste jucători la Săftica

Dinamo nu mai are timp să experiemnteze. Situația din clasament devine tot mai disperată, iar jucătorii par să-și fi pierdut total încrederea în propriile forțe.

Giani Kiriță, unul dintre jucătorii considerați legendă a clubului, le- a făcut o surpriză jucătorilor lui Mircea Rednic și s-a prezentat la baza de pregătire de la Săftica.

Fostul internațional a fost secund de conjunctură pentru Rednic și le-a ținut ”câinilor” un discurs motivațional înaintea duelului cu FC U Craiova de vineri.

Dinamo și-a compromis șansele de calificare în fazele superioare ale Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamo a pierdut pe teren propriu 20-28 meciul cu Flensburg și și-a compromis șansele de calificare în faza următoare a competiției.

”Dulăii” au jucat doar o repriză de la egal la egal cu trupa germană (13-13). În actul secund scenariul din meciul tur s-a repetat și roș-albii nu au mai găsit resursele de a ține ritmul.

Dinamo este ultima în grupa B, iar în faza următoare se califică doar primele 6 echipe din fiecare grupă.

Alexandru Cicâldău, meci excelent împotriva lui Marseille, în Liga Europa

Internaționalul român Alexandru Cicâldău a făcut un meci de vis împotriva multiplei campioane a Franței, Olimpique Marseille, pe care Galatasaray a învins-o cu scorul de 4-2.

Mijlocașul român a deschis scorul în minutul 12 și tot el a fost la originea autogolului lui Caleta-Car ducând scorul la 2-0 pentru Galata.

Trupa lui Cicâldău și Moruțan se califică în optimile Ligii Europa de pe primul loc al grupei în care mai evoluează Lazio Roma și Lokomotiv Moscova.

Ralf Rangnick este alegerea celor de la Manchester United pentru postul de antrenor

Oficialii clubului Manchester United au ajuns la un acord cu tehnicianul german Ralf Rangnick pentru a prelua banca ”diavolilor”.

Deși cele două părți au bătut palma, pentru mutarea germanului în Premier League mai este nevoie și de acordul rușilor de la Lokomotiv Moscova cu care Rangnick este sub contract.

Manchester United a rămas fără antrenor după demiterea lui Ole Gunnar Solkjaer, după ultimul eșec di campionat în fața modestei Watford.

Barcelona și Manchester City s-au ”ars”. Au rupt contractele de sponsorizare în criptomonede

FC Barcelona și Manchester City anunțau recent parafarea unor contracte comerciale cu companii din domeniul cripto, dar au renunțat la ele.

Deși traversează o criză financiară fără precedent, reprezentanții Barcelonei nu au stat pe gânduri și au rupt înțelegerea cu Ownix după ce s-a aflat că respectiva companie ar avea probleme cu legea.

Și Manchester United se află în aceeași situație. Deși semnase un contract de sponsorizare extrem de avantajos cu firma 3Key Technologies, a decis să renunțe la colaborare pentru că nu au găsit suficiente informații despre administratorul companiei.

ADVERTISEMENT