Fotbal international

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

16.08.2018 | 23:22
FCSB  Hajduk Split 21 in turul 3 preliminar Europa League Gnohere eroul rosalbastrilor Calificare dramatica

Meciul FCSB – Hajduk Split este pus la dispoziție de Pro TV în format live stream. FCSB – Hajduk Split 2-1 s-a jucat în manşa retur din turul 3 preliminar din Europa League. Vicecampioana României a obţinut calificarea în play-off-ul competiţiei, cu mari emoţii, după un gol marcat de Harlem Gnohere în minutele de prelungiri. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+3 / Harlem Gnohere a reuşit dubla şi o califică pe FCSB în play-off-ul Europa League.  VEZI GOLUL AICI.

Min. 82 / Ahmed Said a egalat după o lovitură de cap. VEZI GOLUL AICI.

Min. 55: Harlem Gnohere a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri.

GOOOOL FCSB! Gnohere! Ultima lui partida in ros-albastru? A venit o oferta excelenta! Detalii AICI –>>> https://goo.gl/3zzwFw

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 16. August 2018

Min. 46: Florin Tănase a fost înlocuit cu Olimpiu Moruţan.

Min. 28: Moruţan a ieşit la încălzire

Min. 15: Ghinion pentru Filip. A suferit o contractură şi a fost înlocuit de Nedelcu

Start de meci

UPDATE, ora 21:20. În 10 minute începe meciul FCSB – Hajduk Split

Marele meci al FCSB cu Hajduk stă să înceapă! Ce atmosferă superbă!Ultima partida a lui Gnohere în roş-albastru? A venit o ofertă excelentă! Detalii AICI –>>> https://goo.gl/3zzwFw

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 16. August 2018

UPDATE, ora 20:54 / Jucătorii celor două echipe au ieşit la încălzire.

Se pregateste un meci mare pe Arena nationala. FCSB – Hajduk!Poate fi ultimul meci pentru Gnohere! A venit o oferta excelenta! Detalii AICI –>>> https://goo.gl/3zzwFw

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 16. August 2018


UPDATE, ora 20:49 / Fanii lui Hajduk Split şi-au ocupat locurile în tribună. Aproape 500 de suporteri croaţi au făcut deplasarea în România.


UPDATE, ora 20:28 / Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională.

Poate fi ultimul meci pentru Gnohere! A venit o oferta excelenta! Detalii AICI –>>> https://goo.gl/3zzwFwBecali a ajuns la meci! Il vinde pe Gnohere?>>> https://goo.gl/3zzwFw

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 16. August 2018


UPDATE, ora 20:07 / Autocarul cu jucătorii FCSB a ajuns la Arena Naţională.

Se pregateste un meci mare pe Arena nationala. FCSB – Hajduk!Poate fi ultimul meci pentru Gnohere! A venit o oferta excelenta! Detalii AICI –>>> https://goo.gl/3zzwFw

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 16. August 2018


UPDATE, ora 19:48 / Fanii FCSB au venit la casele de bilete de la Arena Naţională pentru a-şi cumpăra tichete la meciul cu Hajduk Split, cu mai puţin de două ore înainte de startul partidei.

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 16. August 2018


UPDATE, ora 19:30. Patronul FCSB a dezvăluit primul 11 al echipei din meciul de la ora 21:30 împotriva lui Hajduk Split. Este aceeaşi echipă pe care FANATIK.RO a oferit-o în această dimineaţă:

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – R. Benzar, Bălașa, Planici, J.Morais – Pintilii, L. Filip – Man, Fl. Tănase, Teixeira – Gnohere

Hajduk Split (4-3-3): Posavec – Juranovic, Vucur, Mikulic, Lopez – Juric, Caktas, Barry – Said, Ivanovski, Fomitschow


Croaţii au ajuns marţi seară în Bucureşti, însă nu au dorit să dea nicio declaraţie pe aeroport. Din lotul lui Zeljko Kopic face parte şi Steliano Filip, care în partida tur a privit meciul din tribune. În schimb, Zoran Nizic, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Hajduk Split nu a făcut deplasarea.

FCSB – Hajduk Split LIVE VIDEO pe PRO TV. Când se joacă meciul

Meciul de pe Arena Națională este programat la ora 21:30. Pro TV a fost singura televiziune care cumpărat drepturile TV pentru FCSB – Hajduk Split. Mulți oameni nu vor avea acces la un televizor la ora meciului, însă, din fericire, partida FCSB -Hajduk fi transmisă în format live stream. Astfel, poate fi văzută online atât de pe un telefon mobil cât și din fața laptopului.

Nicolae Dică a prefaţat duelul cu Hajduk Split în conferinţa de presă premergătoare meciului de pe Arena Naţională. Antrenorul vicecampioanei României a declarat că adversarii au jucători periculoşi de la mijloc în sus şi că sunt foarte buni la fazele fixe. “În meciul tur am obţinut un rezultat bun din punctul meu de vedere, chiar dacă ne doream o victorie. Mâine însă trebuie să reuşim să câştigăm jocul. Hajduk are de la mijoc în sus jucători care pot face diferenţa. Şi aici mă refer la Ivanovski, la Said, la Barry sau Caktas. Ei sunt jucători importanţi care pot face diferenţa pe faza ofensivă. Sunt foarte buni la fazele fixe, fiind jucători foarte înalţi. Au cinci jucători de peste 1,85 metri.

La Split am reuşit să-i ţinem, doar pe final am avut o mică nesincronizare când a avut Bălgrădean acea intervenţie. Aşa că mâine seară trebuie să le dăm cât mai puţine faze fixe pentru că ştim că sunt periculoşi. Trebuie să le facem marcaj, să fim mai concentraţi la fazele fixe. De asemenea, trebuie să avem răbdare la posesie, iar pe faza ofensivă, în ultimii 35 de metri să luăm acţiuni 1 contra 1 şi să schimbăm ritmul. Dacă vom face ceea ce am făcut în repriza a doua de la Mediaş atunci cu siguranţă ne vom crea ocazii de a marca. Pentru noi contează foarte mult să câştigăm, cine va reuşi să marcheze nu are foarte importanţă”, a declarat Nicolae Dică.

FCSB - Hajduk Split LIVE STREAM ONLINE PRO TV
FCSB – Hajduk Split LIVE STREAM ONLINE PRO TV – turul 3 preliminar – Europa League

FCSB – Hajduk Split LIVE STREAM – turul 3 preliminar – Europa League

Echipa care va reuşi să câştige dubla din turul trei preliminar din Europa League va întâlni, în play-off-ul competiţiei, formaţia învingătoare din duelul Slovan Bratislava – Rapid Viena. În tur, slovacii s-au impus, pe teren propriu, scor 2-1. Până luni seara, pentru meciul de pe Arena Naţională s-au vândut 5.000 de bilete online.

FCSB – Hajduk Split LIVE ONLINE pe PRO TV

Mihai Bălaşa s-a accidentat în meciul tur, însă Nicolae Dică a anunţat că fundaşul s-ar putea să joace în partida cu Hajduk Split“Am vorbit cu Mihai Bălaşa după antrenament. Mi-a spus că mai are unele dureri, dar este ok. Eu sper să fie 100% la meci. Nu mă tem că vor fi agresivi pentru că o să răspundem şi noi cu aceeaşi monedă. Ştiam că sunt jucători agresivi pe teren propriu, mă aşteptam la un joc aşa, dar ei au depăşit limita regulamentului în unele momente”, a susţinut antrenorul FCSB.

FCSB – Hajduk Split LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Rezultat final

FCSB –  cotă 1.83

Egal – cotă 3.60

Hajduk Split – cotă 4.60

Total goluri

peste 2,5 goluri – 2.05

sub 2,5 goluri – 1.75

Înscriu ambele echipe

Da (GG) – cotă 1.91

Nu (NG) – cotă 1.83

Marchează oricând:

Dennis Man – cotă 2.50

Harlem Gnohere – cotă 2.30

Josip Radosevic – cotă 2.85

Michele Sego – cotă 3.25