Carousel hot news

Antrenorul lui Hapoel: “Credeam că suntem cei mai buni din grupă!”

Antrenorul celor de la Hapoel Beer Sheva, Barak Bakhar, a vorbit despre partida pe care echipa sa o va susţine în deplasare împotriva celor de la FCSB. Tehnicianul israelienilor afirmă că a venit...
02.11.2017 | 00:02
Antrenorul lui Hapoel:
ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la Hapoel Beer Sheva, Barak Bakhar, a vorbit despre partida pe care echipa sa o va susţine în deplasare împotriva celor de la FCSB. Tehnicianul israelienilor afirmă că a venit pentru a câştiga partida de pe Arena Naţională şi crede că poate face asta dacă se vor elimina greşelile din partida tur, câştigată de roş-albaştrii cu scorul de 2-1.

“În primul meci am fost mai buni, dar nu am fost destul de concentraţi şi cred că dacă vom elimina mâine aceste greşeli avem speranţe la un rezultat bun. Noi suntem pregătiţi, ştim că Steaua este o echipă puternică, ştim de asemenea că a avut jucători accidentaţi, dar în general este o echipă foarte bună. Noi sperăm să câştigăm, nu ne gândim la altceva. Nu ne speriem de Steaua, ştim că e o echipă bună, dar şi noi am avut două victorii, trecem printr-o formă bună şi nu ne sperie Steaua”, a spus Barak Bakhar. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Israelienii, înainte de FCSB – Hapoel Beer Sheva: “Suntem încrezători”

Tehnicianul celor de la Hapoel Beer Sheva recunoaşte că a subestimat FCSB după ce a văzut tragerea la sorţi a grupei de Europa League. În acest moment, FCSB ocupă primul loc, cu maximum de puncte obţinute, 9, în timp ce restul de treie echipe, Beer Sheva, Viktoria Plzen şi Lugano, au trei puncte de fiecare.

ADVERTISEMENT

“Cu siguranţă va fi o atmosferă frumoasă pe Arena Naţională, dar avem încredere în noi. La început am crezut că echipa mea este cea mai bună din grupă, dar rezultatele au dovedit că Steaua este. Cu toate astea suntem increzatori” a mai spus Bakhar.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri