Carousel hot news

Ce penalty grosolan refuzat FCSB! Henţul s-a văzut şi din Israel!

Fază incredibilă petrecută în minutul 53 al partidei. Celor de la FCSB le-a fost refuzat un penalty incredibil de clar din partea brigăzii de arbitri din Turcia. Korhut a scos mingea de pe linia...
03.11.2017 | 00:04

Fază incredibilă petrecută în minutul 53 al partidei. Celor de la FCSB le-a fost refuzat un penalty incredibil de clar din partea brigăzii de arbitri din Turcia. Korhut a scos mingea de pe linia porţii cu mâna, însă niciunul dintre arbitrii nu a reuşit să vadă henţul mai mult decât evident. Asta deşi există şi arbitru de careu, iar tuşierul era şi el foarte aproape de fază! (VEZI ÎN GALERIE FOTO!)

Fază care a fost superbă: Filipe Teixeira l-a pus la pământ pe Elo, a trecut ca expresul pe lâng acesta, a scos mingea în centru pentru Florinel Coman, iar “Mbappe al lui Becali” a prelungit mai departe la Constantin Budescu. Numărul 11 de la FCSB a trecut cu un dribling lejer de portarul Goresh şi a trimis cu şiretul spre poarta goală. Numai că acolo era Korhut, iar maghiarul a respins in extremis.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Arbitrul turc a greşit grav la FCSB – Hapoel Beer Sheva

S-a văzut clar că fundaşul din Ungaria al celor de la Hapoel Beer Sheva a respins cu mâna, iar steliştii de pe teren au luat foc. Şi Budescu, şi Coman, şi Teixeira s-au repezit spre arbitrul central Ozkahya, însă acesta a privit spre arbitrul adiţional şi a decis că jocul poate să continue. Inexplicabil, pentru că henţul a fost extrem de clar.

Halis Ozkahya a fost implicat într-un scandal în ţara sa natală în urmă cu câţiva ani. Înainte de un meci Ankaragucu – Fenerbahce s-a aflat că a fost sunat de başkanul gazdelor. Descoperit, patronul celor de la Ankara s-a apărat afirmând că l-a sunat pe arbitrul care a oficiat şi la FCSB – Hapoel Beer Sheva doar ca să se asigure că va avea parte de un arbitraj corect!

sursa foto: capturi telekomsport

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri